banner78
banner25

Kaplumbağa getirse,daha hızlı gelirdi!
 Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, son yılların en büyük işgüzarlığına imza attı. Edirne ile Keşan’da düzenledikleri ve 1.8 gram toz esrar, 11 gram bonzai ele geçirdikleri operasyonların basın bültenlerini neredeyse 1 ay sonra servis etti.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, geçtiğimiz 7 Nisan’da Edirne’nin Keşan İlçesi’nde operasyon düzenleyerek sokakta uyuşturucu sattığı tespit edilen 40 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorguları sürerken, yakınlarıyla polis arasında çıkan tartışmalar sonucu gazlı, coplu müdahale etti. Çıkan arbede bir polis memuru yaralanırken, şüpheli yakınlarından biri de gözaltına alındı. Bir gün sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden 18’i tutuklanırken diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Hatta Keşan Cumhuriyet Savcının itirazı üzerine 5 kişi daha yeniden gözaltına alınarak tutuklandı. Operasyonda 607 adet uyuşturucu nitelikli hap, 86.95 gram esrar ile 106.01 gram bonzai ele geçirilmişti.

 Edirne’de ise Çavuşbey Mahallesi’nde uyuşturucu sattığı belirlenen kişilere yönelik geçen Mart ayının 3’ncü operasyon düzenlendi. Aramalarda 1.8 gram gelen toz esrar, 1 adet ecstasy hap ve 41 fişek halinde 6.4 gram gelen bonzai ele geçirilirken 3 kişi gözaltına alındı. Bir gün sonra adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine konuldu.

 Operasyonlara ilişkin polis müdahalesi, gözaltılar aynı günlerde yerel ve ulusal medya kuruluşları tarafından haber yapılarak internet sitesi, gazete ve televizyonlara yansıdı. Ancak Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, kamuoyunu bilgilendirmek için hazırladığı bültenleri Edirne Valiliği’ne bugün verip servis edilmesini isteyerek son yılların en büyük işgüzarlığına imza attı. Neredeyse 1 ay önce yapılmış operasyonların bilgilerinin yer aldığı bültenlerin bugün ellerine geçmesinden dolayı büyük şaşkınlık yaşayan medya mensupları ‘kaplumbağa’ hızı yorumunu yaptı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30