banner78
banner25

Gürkan “belediyenin kapıları hizmet için açık”

30 Mart 2014 yerel seçimleri sonrasında seçimle göreve getirilen İl Genel Meclisi üyeleri Edirne Valisi ziyaretinin ardından Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Yapılan ilk İl Genel Meclisi toplantısı sonrasında görev dağılımı yapan İl Genel Meclisi, Başkan Abdülaziz Çıkıkçı başkanlığında Edirne Belediye başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Meclis Toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette üyelere konuşma yapan Belediye Başkanı Recep Gürkan seçimlerin ardından Edirne için yeni bir dönem başladığını belirterek “Seçimler yapıldı ve yeni dönem başladı. Hepinizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. Edirne'ye hizmet etmek gibi gerçekten çok onurlu gurur verici kutsal bir göre Edirne halkı tarafından hepimize tevdi edildi. Siyaset seçilmek için gerekli bir kurum. Seçildiğimiz andan itibaren parti kimliklerimizi bir tarafa kaldırmıyoruz ama gönlümüze gömüyoruz, çünkü hizmetin siyasi farklılığı olmaz ve olmamalı anlayışında hepimizin olması gerektiği hepimizin malumu”dedi.

Edirne ile ilgili çalışmalarda Edirne belediyesinin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade eden Gürkan “İl Genel Meclisimize çalışmalarında kapılarımız sonuna kadar açık. Edirne'yi birlikte yöneteceğiz. Her yerde sizlerle beraberiz. Hepinize üstün başarılar diliyorum. Güzel hizmetlere imza atacağınıza inanıyorum. Hepinizi kutluyorum. Allah mahçup etmesin, başarılar diliyorum."dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Abdülaziz Çıkıkçı, da,"Recep başkanım çok güzel ifadeleri oldu. Her ne kadar yüzde 80 oranında belediye mücavir sahalarının dışında görevimiz olsa da belediye mücavir sahaları içinde ortak sorumluluklarımız olacak. Başkanımızın dediği gibi bizden yana da hiç bir sıkıntı olmayacak. Edirne'nin hizmet almasında en doğru olan ne varsa oralarda ortak kararlar alacağımızdan hiç şüphem yok. Hepinize saygılar sunuyorum."dedi.

Toplantı sonunda belediye merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Recep Gürkan ve İl Genel Meclis üyeleri daha sonra belediye meclis üyelerinin de katılacağı Atatürk anıtındaki çelenk sunma törenine katıldılar.

Belediye bandosunun hazır bulunduğu törende CHP İl Genel Meclis üyesi Erdal Akgün program hakkında bilgi verdi.

Çelengin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30