banner78
banner25

CHP çatı altında toplandı!

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk partisi CHP tabana sahip çıkmak ve birlik ve beraberlik içinde hareket edebilmek için Genel Merkezden gelen talep üzerine eski yöneticileri tek bir çatı altında toplanmaları konusunda uyardı.

CHP İl Binasında bugün gazetecilerin karşısına çıkan ve geçmiş dönemlerde CHP saflarında İl Başkanlığı,İlçe Başkanlığı,Milletvekilliği,parti yöneticiliği yapmış önde gelen isimler CHP’nin Cumhurbaşkanlığı çatı adayı  Ekmeleddin İhsanoğlu’na tam destek sözü verdiler.

CHP’nin içerisinden gelen çatlak sesleri bertaraf etmek adına Genel merkezin birlik ve beraberlik içinde olunduğunu göstermek adına geçtiğimiz haftalarda Genel Merkeze çağırılan eski yöneticiler bugünde gazetecilerin karşısına çıkarak birlik ve beraberlik çağrısını yineleyerek,çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek olunması gerektiğini anlattılar.

Eski milletvekili ve il başkanı Nejat Gencan,eski milletvekili ve şimdiki Belediye Başkanı Recep Gürkan,eski il başkanı Gürkan Güneser, Teoman Özdöl, Şükrü Ciravoğlu, Serdar Yalçıner,eski İlçe Başkanları Erdal Akgün ve Şükrü Atamgüç’ün hazır bulunduğu toplantıda herkes görüşlerini belirterek CHP’nin destek çağrısını yinelediler ve CHP’li olarak ülkenin önemli bir sınavdan geçtiğini belirterek yeni bir yönetim anlayışının oluşturulmaya çalışıldığı ve buna karşı koymak için herkesin elinden gelenin fazlasını yapması gerektiğini kaydettiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30