Edirne Belediyesi 12 ekiple maske dağıtıyor

Edirne Belediyesi 12 ekiple maske dağıtıyor
Edirne Belediyesinden yapılan açıklamada, oluşturulan 12 ekibin mahalle mahalle gezip tüm kapıları çalarak maske, eldiven ve dezenfektan dağıtımına devam ettiği bildirildi. Ayrıca tespit edilen yardıma muhtaç ailelere gıda yardımında...

Edirne Belediyesinden yapılan açıklamada, oluşturulan 12 ekibin mahalle mahalle gezip tüm kapıları çalarak maske, eldiven ve dezenfektan dağıtımına devam ettiği bildirildi. Ayrıca tespit edilen yardıma muhtaç ailelere gıda yardımında bulunuluyor. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Covid-19 salgınına karşı başlattığımız mücadeleye devam ediyoruz. Ekiplerimiz kapı kapı dolaşarak, vatandaşlarımıza eldiven, maske ve dezenfektan ulaştırmaya devam ediyor. Bu zor günlerde gelirinden olan vatandaşlarımızın el birliğiyle yaralarını sarmak adına tespit ettiğimiz ailelere, toplamda 10 bin paket gıda yardımında bulunuyoruz." dedi.

Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyayı saran Covid-19 salgınının yarattığı hasarları en aza indirmek adına çalışmalarına devam eden Edirne Belediyesi, şu günlerde vatandaşların en çok ihtiyacı olan maske, eldiven ve dezenfektanı Edirnelilere hızlı bir şekilde ulaştırabilmek için 12 ayrı ekip kurdu. Toplam 36 kişiden oluşan ekipler maske, eldiven ve dezenfektanı vatandaşlara ulaştırmaya başladı. Öte yandan belediye, Covid-19 salgınından dolayı geliri azalan ya da gelirini kaybeden aileleri tespit etti. Bu ailelerin gıda ihtiyaçlarını karşılayabilmek için hazırlanan 10 bin adet gıda paketi ulaştırılmaya başlandı.

Belediye Başkanı Gürkan, “Ekiplerimiz, tüm vatandaşlarımıza ulaşmak için büyük bir gayret sarf ediyorlar. Edirnelilerden biraz sabırlı olmalarını rica ediyorum. Maske, eldiven ve dezenfektanlar bütün vatandaşlarımıza ulaşacak. Kurduğumuz ekipler mahalle mahalle dolaşıyor. Tüm dağıtımın bir güne sığması mümkün değil, belirli bir program dahilinde ilerliyor." dedi.