Edincik sahasına kavuşuyor

Edincik sahasına kavuşuyor

Edincikspor bu sezon maçlarını kendi sahasında oynayacak.

Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından sağlanan ödenekle Edincikspor´un maçlarını oynadığı eski stat yerinde sürdürülen revizyon ve sentetik çim saha yapımı çalışmaları devam ediyor.

Edincik´in en önemli markası olan Edincikspor´un tekrar vitrine çıkması için önem arz eden ve bölgede moral ve motivasyon yaratacak yeni stat ile birlikte gençlerin spora ilgi duymaları ve sosyal hayatlarının bu kapsamda geliştirmeleri planlanlanıyor.

Yaklaşık yarım milyon bütçe ile sürdürülen yeni stat yapımının birkaç ay içinde bitirilerek maçlar oynamaya hazır hale gelecek.

Çalışmaları yakından takip eden Edincikspor Başkanı Zakir Hakkı İpek "Eski ve şuanda görevde bulunan bölge vekillerimiz, bir önceki dönem görev yapan yönetim kurulumuzun yoğun çabaları ve yerel basınımızın destekleri ile günümüze taşınan bu süreçte emeği geçen herkese müteşekkiriz."

/resimler/2015-8/27/1055387026576.jpg

Stadın ismi halka sorulacak

Edincikspor Stadının yenilenmesi çalışmalarından sonra, stat isminin belirlenmesi ve yetkili kurumlarımızdan önerilen ismin onayının alınması için çalışmalar başladı. Öncelikle Edincik´te oturan vatandaşlara fikirleri sorulacak ve takımın gerçek sahiplerinden gelen öneriler doğrultusunda stadın yeni ismi belirlenecek.

/resimler/2015-8/27/1055520464318.jpg



Anahtar Kelimeler: Edincik sahasına kavuşuyor
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli