Eden Hazard UEFA Avrupa Kupa finali ardından Chelsea'ye veda etti

Eden Hazard UEFA Avrupa Kupa finali ardından Chelsea'ye veda etti
© 
By Burak Ortahamamcilar
Haberi paylaşınYorumlar
Haberi paylaşınClose Button

Chelsea'nin Belçikalı yıldız oyuncusu Eden Hazard 2 gol attarak yıldızlaştığı UEFA Avrupa Kupası finalinden sonra 7 yıl giydiği formaya vedasını açıkladı. Sözleşmesi 2020 yazında sona erecek olan Hazard'ın adı Real Madrid ile anılıyor.

REKLAM

Chelsea'nin Belçikalı yıldız oyuncusu Eden Hazard, UEFA Avrupa Kupası finalinden sonra 7 yıl giydiği formaya veda ettiğini açıkladı.

28 yaşındaki oyuncu, Bakü'de oynanan ve Chelsea'nin 4-1'lik galibiyetiyle sonuçlanan Arsenal maçından sonra yaptığı açıklamada "Premier Lig'de oynamak hayalimdi ve burada 7 yıl geçirdim. Sanırım bu bir veda" ifadelerini kullandı.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan takım arkadaşları da Hazard'a yeni macerasında şans diledi.

Chelsea'nin savunma oyuncusu Cesar Azpilicueta, maç sonrası yaptığı açıklamada Hazard için "Real Madrid'de oynamak onun her zaman hayaliydi, neler olacağını göreceğiz. Son güne kadar takıma en iyisini verdi ve dürüst davrandı. Şimdi önünde büyük bir fırsat var. Burada harika işler çıkardı, Real Madrid ile büyük zaferlere ulaşmasını umuyorum" dedi.

Orta saha oyuncusu N'golo Kante ise "Chelsea için çok şey yaptı, bu nedenle ona ancak en iyisini dileyebilirim. Onunla beraber oynamak bir zevkti. Bundan sonra ne olacağını hep beraber göreceğiz" şeklinde konuştu.

Final maçında 2 gol atan yıldız oyuncuya İspanyol devi Real Madrid'in uzun zamandır ilgisi olduğu biliniyor.

2012 yılında Fransa'nın Lille takımından Chelsea'ye transfer olan Belçikalı kanat oyuncusu İngiliz ekibiyle 352 maça çıktı, 110 gol ve 92 asistlik bir performans sergiledi.

Bonservis bedeli 150 milyon euro olarak tahmin edilen Hazard'ın Chelsea ile sözleşmesi 2020 yazında sona eriyor.

Haberi paylaşınYorumlar

Bu haberler de ilginizi çekebilir

İtalyan teknik direktör Maurizio Sarri, Juventus ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Arsenal'de forma şansı bulamayan Mesut Özil takımdan ayrılmanın eşiğinde mi?

Liverpool Premier Lig'de 44 maç sonra kaybetti, namağlup şampiyonluk hayalleri suya düştü