Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Ecdada Mektup yarışması tanıtılıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik Merkezi liderleri “Gençlerden Ecdada Mektup” Yarışması tanıtımları için okulları geziyor.
TİYATRAL ANLATIM YAPTILAR
Konu hakkında Gençlik Merkezi’nden yapılan açıklama şu bilgilere yer verildi; “Kırıkkale Merkez ve İlçelerdeki tüm okullarımız da Ecdada Mektup yarışması çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Bugün de Delice ilçesinde bulunan Çok Programlı Anadolu Lisesi, Hürriyet Ortaokulu, Balışeyh ilçesinde bulunan şehit Gazi Gürsoy Ortaokulunu ziyaret ederek Ecdada Mektup yarışmasını tiyatral tekniklerle anlatmaya devam ettik.Öğrencilere ‘’Gençlerden Ecdada Mektup’’ başvuru şekli, konusu, kategoriler ve ödüllerle ilgili detaylı bilgiler verilip Ecdattan Mektup okuttuk”
100.YILDA 100 BİN MEKTUP
“Sarıkamış ve Çanakkale şehitlerimizin 100. Yılında 100 bin mektup sloganıyla çıktığımız bu yolda hız kesmeden çalışmalarımız devam ediyor. Tiyatral teknikler kullanarak gençlerimizin ilgisini çekiyor ve heyecanlarına ortak oluyoruz. Yarışmamızın tanıtılmasına fırsat veren ve Gençlik Liderlerine yardımcı olan tüm okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, yarışmaya katılan ve katılacak olan tüm gençlerimize şimdiden teşekkür ederiz”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bir Yorum

Başa dön tuşu