Haberler

Ebru Şallı, Pilates Pozuyla Vücudunun Sınırlarını Zorladı!

Güncelleme:

Güzel manken Ebru Şallı, sosyal medya hesabından paylaştığı sınırları zorlayan pilates hareketiyle mest etti. Şallı'nın bir takipçisi paylaşıma, "Fiziğiniz kusursuz." yorumunu yaptı.

Ebru Şallı, sosyal medya hesabından paylaştığı pilates fotoğraflarına bir yenisini daha ekledi. Ebru Şallı fiziğiyle takipçilerinden tam puan aldı.

"KASLARI UZATIR VE RAHATLATIR"

Instagram hesabından stretching yaptığı anların fotoğrafına paylaşan Ebru Şallı, "Stretching sağlık demektir. Her pilatesten, spordan, yürüyüş ve koşudan sonra 20 dk esneme yapı! Kan dolaşımını hızlandırır. Kasları uzatır ve rahatlatır. Eklemlere özgürlük kazandırır. Ruhu ve bedeni güzelleştirir..." ifadelerini kullandı.

Ebru Şallı, Pilates Pozuyla Vücudunun Sınırlarını Zorladı!

"KEŞKE SİZİN GİBİ FİZİĞİM OLSAYDI"

Şallı'nın pilates pozuna takipçileri de sessiz kalmadı. Şallı'nın bir takipçisi paylaşıma, "Fiziğiniz kusursuz." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise "Yaz geldi keşke sizin gibi fiziğim olsaydı." yorumunu yaptı.

Ebru Şallı, Pilates Pozuyla Vücudunun Sınırlarını Zorladı!

Ebru Şallı, Pilates Pozuyla Vücudunun Sınırlarını Zorladı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Ebru Şallı Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var?
500

Yorumlar (46)

NÖBETÇİ YORUMCU:

serbest olsa yatak odası fotoğraflarını da paylaşırlar. erkeğimle nasıl pozisyonlara giriyoruz gibi. .

19
3
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Pozisyonları sergileme nedeni iş adamı avı. demek parası tükenmek üzere.

18
1
yanıtYanıtla
kaderrr:

vucut mu var hepsı yapma germe eskı ayakkabının yenılenmesi gıbı kadın

8
5
yanıtYanıtla
MRTKRC:

git oğlunla ilgilen topun üstünde süzüleceğine

8
5
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

Ebru'' nun oğluna arkadaşlarI soracak Annen yine o biçim fotoğraflar paylaşmış. Allah yazdıysa bozsun çocuk için ne kadar zor bir durum

9
4
yanıtYanıtla
1071 T.C:

Biride dicekki birine annen yine çok dedikodu yapıyomuş. İyi insan uyarır arkadan konuşmaz. Biride dicek birine annen çok parfüm döküp geziyomuş yada annen akşama kadar arabayla geziyo hava atıyo. yada annen ayda beş altı gün yapıyo. yada annen kahvaltılara gidiyo israf değilmi dicek. ayada annen senin için torpil yaptırıp seni iyi okula yazdırmış.

yanıt2
yanıt3
ZAHMET:

platesle doğdu platesle ölecek haspam. bizde patatesle doğduk patatesle ölecez bu gidişle.

11
1
yanıtYanıtla
BABA:

BU KADINI, HANGİ ERKEK SPOR İÇİN İZLER. MİLLETİN HANGİ NİYETLE BAKTIĞINI BİLMEYEN SAFTİRİK VAR MI?

9
3
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

Haberlere bakarken dikkatimi çekti ve yorumlara da göz atayım dedim. Plates çok mükemmel bir spor elastik bir vücüuda sahip oluyorsun belli bir süre sonra bu spor vücuda oldukça iyi gelir. Bilmeyenlerde bilsin. Ancak buraya yorum yazmamın sebebine gelince bir tane iyi yorum okumadım kıskanç kalbi bozuk fitne fesat yorumlar. Bu yorumları yapanlar acaba hiç 45 ini görmeyecek mi yada bu kadar asosyal insanlarmısınız. Bakış açısına gel 65 lik bir kafadasınız hepiniz bir okadarda bilmiş ve cahil. . .

6
5
yanıtYanıtla
NÖBETÇİ YORUMCU:

Bu tiplere neden manken diye hitap ediliyor ki ne ayak olduğu belli. parayı veren düdüğü çalıyor.

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title