Haberler

Ebru Gündeş, yıllardır küs olduğu babası Remzi Gündeş'i sessiz sedasız defnetti

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in yıllardır küs olduğu babası Remzi Gündeş, 18 Eylül'de hayatını kaybetti. Şarkıcı ise babasını sessiz sedasız toprağa verdi.

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Ebru Gündeş'in 4 yaşında kendisini terk ettiği için yıllardır konuşmadığı babası hayata gözlerini yumdu. Siroz ve KOAH hastası olan Remzi Gündeş, son yolculuğuna uğurlandı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

TV100'den Levent Albayrak'ın haberine göre: Bakırköy'de eski eşya sattığı iş yerinde kalan Remzi Gündeş geçtiğimiz günlerde rahatsızlandı. Siroz ve KOAH hastası olan 76 yaşındaki Gündeş, özel bir hastanede tedavi altına alındı. Durumu kötüleşen Remzi Gündeş, 18 Eylül'de hayata gözlerini yumdu.

SESSİZ SEDASIZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Gündeş'in cenazesi de Ebru Gündeş'in kuzenleri tarafından teslim alındı. Kendisini 4 yaşında terk ettiği için babasıyla konuşmayan Ebru Gündeş, ölüm haberini kimseye duyurmadan babasını sessiz sedasız Büyükçekmece Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurladı.

Ebru Gündeş'in babası Remzi Gündeş vefat etti

Ebru Gündeş'in babası Remzi Gündeş vefat etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ebru Gündeş Eylül KOAH Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (129)

mardinli:

sana yanlış yapmış olsa bile, en azından rahat kalabileceği bir ev alabilirdin!reza zarrab sana triyonluk tablolar alıyordu, ya da trilyonluk yarış atı, bir tanesini satsan bir şey kaybetmezdin!!fazla kin tutmakta iyi bir şey değil.

48
5
yanıtYanıtla
erkan onur:

Bence ebru hanım haklı. Baba da olsan anne de olsan görevini yapacaksın. Adam sadece biyolojik babaymış sanırım. Bütün ay yatanın ay sonu maaşa hakkı olmaz. Emek vereceksin ilk önce.

yanıt5
yanıt7
SERSERİ:

Anne seni dokuz ay karnında taşıdı, Baban ise şu dünyaya gelmene vesile oldu, hangi mazeret sığınırsan sığın ikisinin de hakkını hiç bir zaman ödeyemezsin!. . . Anne baba geçinemiyorlarsa ayrılabilirler bundan bir sakınca ayıplama olamaz!. . Ama bir evlat Annesi veya Babasıyla ilgili bizi terk ettin diye küsemez, küstüyse küskünlüğü kısa sürmeli hayırlı evlatların yaptığı bu hayırsız evlatlar ise ana ya babaya sitem ederler. . .

24
22
yanıtYanıtla
sevil ...........:

4 yaşında baba terkedilip onun bunun eskileriyle komşuların erzakları ile büyümemişsin okula gittiğin zaman horlanışını çocuklarının aralarına almayışını bilemezsin ben bunları yaşadım allah razı olsun devlet bana sahip çıktı hırs yaptım okudum kariyer yaptım zirveye çıktım büyük bir holdingin yöneticisiyim. anneciğimi kaybettim babam beni buldu içimde hiç bir sevgi izi yok ama ona bir ev bakıcı tuttum hak etmiyor ama acıyorum birde gömmeye giderim af yok af allaha mahsus

yanıt3
yanıt0
beyinde kablo var normaldir:

insan olamamışki babayı anlasın , anası kimbilir ne filimler çevirdi adamda nefret etti burda işkembeden sallamayın, aklı başında hiç bir ebeveyn çocuğunu asla terketmez, belkide bunlarda bir beyin rahatsızlığı vardır. kız parayı bulunca vermişilerdir ayarı ortak çıkmasın diye bu kadar basit

16
23
yanıtYanıtla
Perihan:

Sağıroğlu

yanıt0
yanıt5
Nasil bir insan bu ya:

İnanki baban senden daha hayirlidir Ebru hanim. Emin ol

20
16
yanıtYanıtla
:

Kişi hayatında ne yaşadığını ancak kendisi bilir ne biliyorsun ebru hanım ve babası annesi hakkında ben söyleyeyim hiç o halde hayatını net olarak bilmediğiniz birini suçlamayın bazı anne ve babalar terk edilmeyi yalnız bırakılmayı hak eder ama bazıları

yanıt6
yanıt2
KURTULUŞ:

4 YAŞINDA SEN BABAN TARAFINDAN TERK EDİLSEYDİN AYNI DÜŞÜNCE DE OLUR MUYDUN? EMPATİ YAP BAKALIM. NASIL BİR PSİKOLOJİ YAŞARDIN. HER İNSAN YAŞADIĞI GİBİ ÖLÜR

yanıt10
yanıt2
Urfalı:

Böyle hayırsız bir evladı Türkiye baş tacı ediyor yazık. Ben babasıyla olan meseleyi duyduktan sonra bırakın dinlemeyi nefret ettim.

16
17
yanıtYanıtla
Tüm 129 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title