DUYGU KARMAŞASI

DUYGU KARMAŞASI
Sezona büyük sıkıntılarla giren Eskişehirspor 2019-2020 sezonunun ilk maçında Keçiörengücü karşısında ilk yarıda istediği futbolu ortaya koyamazken ikinci yarıda beraberliğe dahi üzüldü.Mücadelenin ikinci yarısında önce...

Sezona büyük sıkıntılarla giren Eskişehirspor 2019-2020 sezonunun ilk maçında Keçiörengücü karşısında ilk yarıda istediği futbolu ortaya koyamazken ikinci yarıda beraberliğe dahi üzüldü.


Mücadelenin ikinci yarısında önce İbrahim Halil’in direkten dönen topu ile öne geçme fırsatını tepen Es-Es pozisyon devamında 1-0 geriye düştü.  Ardından Teknik Direktör Fuat çapa’nın hamleleri ile maça tutunan Kırmızı Şimşekler 84’de Emre Güral’ın firikiğinde kalecinin büyük hatası ile eşitliği yakaladı.


Bu golün ardından Marko Milinkoviç ile öne geçme fırsatını tepe Eskişehirspor 90+4’tede yine Milinkoviç’in düşürülmesi ile penaltı kazanacaktı. Fakat maçın hakemi Mert Güzenge fahiş bir karara imza atarak penaltıyı es geçti ve mücadele 1-1 sona erdi.


İLK YARI ETKİSİZDİK


Eskişehirspor Keçiörengücü karşısında maçın ilk yarısında hücumda fazla çoğalamadı.


13’ncü dakikada İbrahim, 32’nci dakikada ise Jesse ile pozisyonlar yakalayan şimşekler rakibine de ilk 45 dakikada net fırsat vermedi.


 


KONUK EKİP öNE GEçTİ


53’nücü dakikada Eskişehirspor Halil İbrahim ile gole yaklaşırken 55’nci dakikada konuk ekip Keçiörengücü etkili oyuncusu Sertaç ile golü buldu ve durum 0-1 oldu.


 


çAPA’DAN HAMLELER


60’ncı dakikada Teknik Direktör Fuat çapa Talha’nın yerine Emre Güral, Mete Kağan’ın yerinede Milinkoviç’i oyuna alarak hamle yaptı. 62’nci dakikada Abdülkadir’in vuruşunda Mevlüt topu çizgiden çıkardı.


 


GOL EMRE’DEN GELDİ


Oyuna sonradan giren Emre 84’ncü dakikada beraberliği getiren golü attı. Bu dakikada cezaalanı dışında kazanılan serbest atışta topun başına geçen Emre Güral sol ayağı ile sert vurdu. Kaleci Metin’in müdahalesine rağmen top filelere gitti. 1-1


 


HAKEM PENALTIYI VERMEDİ


Maçın uzatma dakikalarında Marko Milinkoviç topla cezaalanına girdi, rakibi tarafından düşürülürken hakem pozisyonu es geçti. Bu pozisyonun ardından futbolcular ve teknik kadro hakeme büyük tepki gösterirken tribündende maçın hakemine tepki geldi. Karşılaşmada atılan karşılıklı gollerle 1-1 tamamlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.