GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
DUYAN DA CAMİ YAPTIN SANACAK SENİ  YAKAR

DUYAN DA CAMİ YAPTIN SANACAK SENİ YAKAR

Tarih 23 Haziran 2017, 02:34 Editör Dursun ONUR

TIME POLEMİK HABER- Bu bir 'sen onu bizim külahıma anlat' haberidir.
CHP Bulancak İlçe Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Necmi Sıbıç, AKP’li Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ı resmen yalanladı.
Başkan Yakarı'ın ilçe halkının aklıyla alay ettiğini vurgulayan Sıbıç, işin gerçeğini açıkladı.


CHP Bulancak İlçe Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Necmi Sıbıç, AKP’li Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ı resmen yalanladı.

Belediye Başkanı Recep Yakar’ın,'Yıllardır çözülemeyen sorunu çözdük. Bulancak Merkez Orta Camii yanında bulunan arsayı Bulancak Belediyesi kendi imkanları ile satın aldı’ şeklindeki sözlerinin doğru olmadığını ifade eden CHP Bulancak İlçe Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Necmi Sıbıç, sözkonusu arsanın ilçe halkının yardımlarıyla alındığını söyledi.

YAKAR , DOĞRU KONUŞMUYOR

Belediye Başkanı Yakar’ın doğru konuşmadığını öne süren Sıbıç, ‘Nerede sorun çözdün Başkan! Bulancak Merkez Orta Camii yanında bulunan arsayı Bulancak Belediyesi kendi imkanları ile satın almış! diyerek doğru konuşmuyorsun! Bu caminin ve yanında bulunan parsellerin  yüzde 80'i Bulancak halkının yardımları ile alındı ve Cami ise Bulancak halkının yardımları ile yapıldı’ dedi.

CANİKLİ’YE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Sıbıç, yaptığı yazılı açıklamada, ‘Bu arsa Bulancak halkının verdiği vergiler ile Bulancak Belediyesi adına alınmıştır. Bulancak Belediyesi bu alan için yaklaşık 100 Bin TL. Bulancak halkının vergileri ile vermiştir. Başkan Yakar, '450 Bin TL'nin tamamını Bulancak Belediyesi  vererek  aldık' diyor. Apaçık insanların aklıyla alay ediyor. Buradan bir Bulancaklı olarak sayın Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'ye Bulancak Halkı adına teşekkür ediyorum. Çünkü bu arsanın 250 Bin TL'si sayın Canikli tarafından Merkezi Hükümet bütçesinden gönderilirken, geri kalan rakamı ise Bulancak Hayır Yaptırma ve Yaşatma Derneği verdi’ şeklinde konuştu.

BÜTÜN İŞLERİN SİYASİ RANT UĞRUNA ALGI YARATMAK

Sıbıç sözlerini şöyle noktaladı:

‘Sayın başkanın hem vatandaşa hem derneğe hem geçmiş dönem Belediye Başkanlığı yapan Öner Eriş'e hem de sayın Başbakan Yardımcısına edemediği teşekkürü ben ediyorum. Senin bu yaptığın iş böyle ise, bütün işlerin tamamen siyasi rant uğruna algı yaratmadan başka bir şey değildir. Doğru bilgi vermek, doğruyu söylemek seni küçültmez. Birde en önemlisi arsayı gönül rızası ile aldık diyorsun. Üzerine ücretsiz tuvalet yaptıracağız  diyorsun. Ey başkan! Bizim Atalarımız gönül rızası ile aldıkları yere Camii yaptırdılar. Rızasız aldıkları yere ise tuvalet yaptılar.’

 

 

Bu haber 2796 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehrin geleceğini planlamak ve geliştirmek amacıyla ...

GEZMİŞ, İDDİALI KONUŞTU!

GEZMİŞ, İDDİALI KONUŞTU! GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- CHP Giresun Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Divan Katip Üyesi Elvan Işık Ge...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi