1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Durumu iyiydi fakat hayata tutunamadı
Durumu iyiydi fakat hayata tutunamadı

Durumu iyiydi fakat hayata tutunamadı

Rize Güneysulu Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu, korona virüsten hayatını kaybetti

A+A-

Bir süredir koronavirüs tedavisi gören İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Rize Güneysu’lu Cemil Taşçıoğlu hayatını kaybetti.

 
Ülkemizde görülen ilk resmi COVID-19 vakasına müdahale eden ekipte yer alan ve hastalığa yakalanan Rize'nin Güneysu ilçesi Gürgen köyünden olan Tıp camiasının değerli hocası, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu vefat etti

KORONAVİRÜSE YAKALANDIĞINI KENDİ AÇIKLAMIŞTI

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu, hastalık semptomlarını gösterdiği için hastanede karantinaya alınmıştı. Taşçıoğlu karantina altındayken sosyal medyada yayınladığı videoda, "kendisini iyi hissettiğini, zorunlu bir bekleyiş içinde olduğunu" söylemişti.
Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun oğlu Onur Taşçıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, babasının test sonucunun pozitif çıktığını açıklamıştı. Onur Taşçıoğlu mesajında babasının durumunu, "Ateşi yok, solunumu normal, herhangi bir cihaza bağlı durumda değildir. Dünden bugüne durumu stabil seyretmektedir" sözleriyle ifade etmişti.

Taşçıoğlu`nun “İç Hastalıkları Vaka Derlemeleri”, “Klinisyenin İç Hastalıkları Rehberi – Pratik Yaşam” adlarında kitapları olduğu biliniyor.

cemil.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum