1. HABERLER

  2. Duruay'dan Odabaşı'na jest
Duruay'dan Odabaşı'na jest

Duruay'dan Odabaşı'na jest

Hallaçlı Kültür Merkezi açılışında Başkan Duruay eski Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na jest yaptı.

A+A-

Hallaçlı Kültür Merkezi açılışında Başkan Duruay eski Gölbaşı  Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na jest yaptı.

Hallaçlı Kültür Merkezi’nin açılışı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın kültür merkezinin açılışında herkese teşekkür etmesi ile başlarken, Gölbaşı eski Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nı konuşma yapması için kürsüye davet etmesi ile başladı. Başkan Fatih Duruay’ın kürsüye ilk önce eski Gölbaşı BelediyeBaşkanı Yakup Odabaşı’nı davet etmesi ile Duruay Odabaşı’na büyük bir jest yapmış oldu.

 

*Her insanımıza hizmet etmek durumundayız*

Odabaşı konuşmasında duyduğu mutluluğu ifade ederek;

 “ Yapılan hizmet insanlar için her zaman önemlidir ne yaparsanız yapın çünkü insanlar her şeye layıktır.  Cenabı-ı Allah bu insanları yarattıklarının en düsturu olarak yaratmıştır. Dolayısıyla bizler görev yaptığız sürece kamu görevi yapan her vatandaşımıza, her insanımıza hizmet etmek durumundayız. Devlette devamlılık,  görevlerin süresi, yaşamın süresi vardır. Önemli olan bu hizmetlerin yeni gelen arkadaşlarımız tarafından sağlanmasıdır” dedi. Odabaşı konuşmasına dün hep birlikte burada açılışını yapacağımız kültür merkezinin temelini attık, bugünde açılışını yine hep birlikte yapacağız. Her zaman inşallah güzel günlerde birlikte oluruz. Temel atışından bitişine kadar emeği geçen herkese ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

*Kültür merkezinin içine insan nefesi girsin*

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay konuşmasında kültür merkezlerinin sadece düğünlerde ve cenazelerde kullanılmaması gerektiğini belirterek;

Biz yine kaldığımız yerden hizmetlerimize devam ediyoruz. Çevre ve taşra mahallerimizde sıkıntıları 5 sene de çalışarak çözeceğiz. Kültür merkezimizin yapımında emeği geçen belediye personellerimize teşekkür ediyorum. Kültür merkezlerinin sadece cenaze ve düğünlerde kullanılmasına karşıyım. Bacılarımıza amcalarımıza genç kardeşlerimize ne dikleri varsa, o şekilde biz onlara kurs açalım. Kültür merkezlerinin içine insan nefesi girsin. Ayda bir kese kullanmayalım, boş bırakmayalım. 

Hallaçlı Kültür Merkezi’nin açılışına Başbakan Danışmanı ve AK Parti vekil adayı Ertan Aydın, CHP Ankara milletvekili ve adayı Aylin Nazlıaka ve aday Emre Doğan, AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Ali Güven, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve meclis üyelerinin yanı sıra yönetim ve kadın kolları teşkilatı, CHP İlçe Başkan Ümit Atak ve meclis üyelerinin yanı sıra yönetim kurulu üyeleri , STTK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hallaçlı Mahallesi Kültür Merkezi Bölgenin İhtiyacına Uygun Bir Şekilde 2 Katlı Tasarlanarak Alt Kat 145 m2 Üst Kat 405 m2 Olmak Üzere Toplamda 550 m2 Kullanım Alanına Sahip Kültür Merkezi İçerisinde 2 Adet Çok Amaçlı Salon Her İki Katta Ayrı Ayrı Bay, Bayan Wc’ler , Mutfak , Muhtarlık Ofisi , Çalışma Ofisi ve Taş Avlu gibi alanlar bulunuyor.

Bu haber toplam 1671 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.