1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Duruay: Kahraman Gölbaşı'mıza Teşekkür Ederim
Duruay: Kahraman Gölbaşı'mıza Teşekkür Ederim

Duruay: Kahraman Gölbaşı'mıza Teşekkür Ederim

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ’nün darbe girişimi sonrası Gölbaşı 27 gece sokaklarda nöbet tutarak vatanına sahip çıktı.

A+A-

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ’nün darbe girişiminden sonra Gölbaşılılar Vatanına sahip çıkarak 27 gece boyunca sokaklarda demokrasi nöbeti tuttu. 27 gece boyunca  Gölbaşılılar, Gölbaşı Belediyesi tarafından Atatürk Sahil Parkı’nda organize edilen nöbetlere katıldıldılar.Toplanan yüzlerce insan birlik ve beraberlik içinde demokrasiye olan inançlarını haykırarak milli irade vurgusu yaptılar. Ayrıca Gölbaşı  Belediyesi tarafından Atatürk Sahil Parkı’nda kurulan dev  ekranda ve sahnede  vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını   izledi, ellerindeki Türk bayraklarıyla belediye  tarafından çalınan marşlara ve türkülere eşlik etti. Ayrıca Demokrasi nöbetine gelen Bakanlardan, Milletvekillerine,sanatçılarıdan, vatandaşlara kadar, bir çok isim Gölbaşı’nda bir araya gelerek Demokrasi   nöbeti tuttular.

Gölbaşı Belediye’sinden Büyük Destek

Gölbaşı Belediyesi 27 gece boyunca Demokrasi nöbetlerini organize ederek vatandaşların her türlü ihtiyacını karşıladı. Gölbaşı Belediyesi, Atatürk sahil parkında organize ettiği nöbetlerde vatandaşlara ücretsiz olarak çay,çorba ve su ikramında bulundu. Ayrıca vatandaşlara 30 bin adet Türk bayrağı dağıtırken, Gölbaşı’nın her köşesini ve evleri  dev bayraklar ile süsledi.Şehit evlerine masa,sandelya,çadır ve yemek ikramında bulundu.

Kahraman Gölbaşı'mıza Teşekkür Ederim

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Kahraman Gölbaşı'mıza teşekkür ederim diyerek, ‘15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ’nün darbe girişimi sonrası Gölbaşı halkımız çok büyük bir kahramanlık sergiledi.

 Asker olduğunu söyleyen, ama ne olduğu belirsiz olan, bir terör örgütüne mensup bazı insanların, asker kılığına girmiş canilerin, vatan hainlerinin Gölbaşımıza, Türkiyemize yapmış olduğu kötü olayla maalesef karşılaştık.İşte bu terör olayının en büyük yaşandığı yerde Gölbaşımız oldu.Stratejik olarak en önemli ilçelerden biri olan Gölbaşımız’da Özel Harekatımıza, Özel Kuvvetlerimize,TRT ve Türksatımıza yapılan saldırılarda sizler Gölbaşımızın fedekar, cefekar,kahraman insanlarının dur demesi ile durdurduk. Gölbaşı halkımızdan  Allah razı olsun. Gerek 15 Temmuz gecesi, gerek 27 gece boyunca sokaklarda demokrasi nöbeti tutan tüm vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum ’ ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1733 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.