1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Duruay hizmetleri denetledi
Duruay hizmetleri denetledi

Duruay hizmetleri denetledi

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Karşıyaka mahallesinde muhtarı ve mahalle sakinleri ile buluşarak, yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Karşıyaka mahallesinde muhtarı ve mahalle sakinleri ile buluşarak, yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.  Ayrıca Duruay, mahalle sakinlerinin kendi imkanları ile yaptırdığı Kuran kursunu da ziyaret etti.

  Gölbaşı Belediyesi’nin Karşıyaka Mahallesi’nde yürüttüğü asfaltlama ve kaldırım çalışmalarının sonlanması ile birlikte Belediye Başkanı Fatih Duruay, yapılan çalışmaları kontrol etti. Duruay, Karşıyaka Muhtarlığı'nda mahalle sakinleri ile buluşarak, mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinledi. Daha sonra mahallede yapımı tamamlanan asfaltlama çalışmalarını mahalle sakinleri ile yerinde inceleyen Duruay, “Gölbaşı’nın her mahallesi, her sokağı bizimdir ve ona göre hizmet görmelidir. Bu nedenle mahallemizde yapılan asfaltlama çalışmasını da özverili bir şekilde yapmaya çalıştık. Gölbaşı’nın hak ettiği hizmeti alması için ise gerekirse elimizi taşın altına koymaya hazırız” diye konuştu. Duruay, mahalle sakinlerinin, kendi imkanları ile yaptırdığı Kuran kursunu da ziyaret etti.

Bu haber toplam 1498 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.