Petlas 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Vezirköprü’de Start Alacak

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.04.2024 - 15:00, Güncelleme: 18.04.2024 - 21:35 3994 kez okundu.
 

Petlas 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Vezirköprü’de Start Alacak

Petlas Türkiye Şampiyonasının 1. ayağı 11-12 Mayıs tarihlerinde Vezirköprü’de gerçekleştirilecek.
7 ayaktan oluşacak olan şampiyonanın 1. Ayağına Samsun Otomobil Spor Kulübü ev sahipliği yapacak. Kulüp olarak sporun tanıtım gücüne sonuna kadar inandıklarını ifade eden Samsun Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Bilal Altunay, “Kulübümüz, şehrimizde önceki yıllarda 13 organizasyona başarıyla ev sahipliği yapmıştır. Otomobil Sporları branşları içinde en prestijli şampiyonalar arasında yer alan Türkiye Off Road Şampiyonası’nın geleneksel yarışları arasında olan Vezirköprü Off Road Yarışı, TOSFED tarafından ‘Yılın En İyi Organizasyon’ ödülüne dört kez layık görülmüştür. Son dönemlerde otomobil sporlarının ülkemizde hak ettiği değeri görmesini ve Off Road branşının daha büyük kitlelere ulaşması için büyük bir çaba sağlayan Federasyon Başkanımız Eren Üçlertoprağı’na ve federasyonumuzun tüm paydaşlarına teşekkür ederiz. Samsun Otomobil Spor Kulübü olarak, Samsun Valiliğimiz, Samsun Büyükşehir Belediyemiz, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz, Vezirköprü Kaymakamlığımız, Vezirköprü Belediyemiz, Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz, bölgemizde yer alan kamu kurumlarımız, sponsorlarımız ve federasyonumuzun desteğiyle başarılı bir organizasyon yapacağımızdan eminiz.” dedi. Türkiye Off Road Şampiyonası’nın ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz diyen Vezirköprü Belediye Başkanı Av. Murat Gül, 10-12 Mayıs’ta Vezirköprü’de yapılacak olan PETLAS 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası 1. Ayak Vezirköprü Yarışı Vezirköprü’de organize edecek olmamızdan mutluyuz.  Ulusal bir yarış organizasyonu olan “Türkiye Off Road Şampiyonası’nın startı şehrimizde verilecek, bu ulusal nitelikte çok önemli bir spor organizasyonunu. Böylesi değerli bir Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz.” dedi. PETLAS 2024 TÜRKİYE OFFROAD ŞAMPİYONASI TAKVİMİ 10-12 Mayıs 2024 …  Vezirköprü-SAMSUN 28-30 Haziran 2024 …  Kızılcahamam-ANKARA 26-28 Temmuz 2024 …  Şebinkarahisar-GİRESUN 20-22 Eylül 2024 …  Merkezefendi-DENİZLİ 18-20 Ekim 2024 …  Akçaabat-TRABZON 15-17 Kasım 2024 …  Merkez-SAKARYA 06-08 Aralık 2024 . . .  Merkez-KAHRAMANMARAŞ
Petlas Türkiye Şampiyonasının 1. ayağı 11-12 Mayıs tarihlerinde Vezirköprü’de gerçekleştirilecek.


7 ayaktan oluşacak olan şampiyonanın 1. Ayağına Samsun Otomobil Spor Kulübü ev sahipliği yapacak.

Kulüp olarak sporun tanıtım gücüne sonuna kadar inandıklarını ifade eden Samsun Otomobil Sporları Kulübü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Samsun Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Bilal Altunay, “Kulübümüz, şehrimizde önceki yıllarda 13 organizasyona başarıyla ev sahipliği yapmıştır. Otomobil Sporları branşları içinde en prestijli şampiyonalar arasında yer alan Türkiye Off Road Şampiyonası’nın geleneksel yarışları arasında olan Vezirköprü Off Road Yarışı, TOSFED tarafından ‘Yılın En İyi Organizasyon’ ödülüne dört kez layık görülmüştür. Son dönemlerde otomobil sporlarının ülkemizde hak ettiği değeri görmesini ve Off Road branşının daha büyük kitlelere ulaşması için büyük bir çaba sağlayan Federasyon Başkanımız Eren Üçlertoprağı’na ve federasyonumuzun tüm paydaşlarına teşekkür ederiz. Samsun Otomobil Spor Kulübü olarak, Samsun Valiliğimiz, Samsun Büyükşehir Belediyemiz, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz, Vezirköprü Kaymakamlığımız, Vezirköprü Belediyemiz, Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz, bölgemizde yer alan kamu kurumlarımız, sponsorlarımız ve federasyonumuzun desteğiyle başarılı bir organizasyon yapacağımızdan eminiz.” dedi.

Türkiye Off Road Şampiyonası’nın ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz diyen Vezirköprü Belediye Başkanı Av. Murat Gül, 10-12 Mayıs’ta Vezirköprü’de yapılacak olan PETLAS 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası 1. Ayak Vezirköprü Yarışı Vezirköprü’de organize edecek olmamızdan mutluyuz.  Ulusal bir yarış organizasyonu olan “Türkiye Off Road Şampiyonası’nın startı şehrimizde verilecek, bu ulusal nitelikte çok önemli bir spor organizasyonunu. Böylesi değerli bir Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz.” dedi.

PETLAS 2024 TÜRKİYE OFFROAD ŞAMPİYONASI TAKVİMİ

10-12 Mayıs 2024 … 
Vezirköprü-SAMSUN
28-30 Haziran 2024 … 
Kızılcahamam-ANKARA
26-28 Temmuz 2024 … 
Şebinkarahisar-GİRESUN
20-22 Eylül 2024 … 
Merkezefendi-DENİZLİ
18-20 Ekim 2024 … 
Akçaabat-TRABZON
15-17 Kasım 2024 … 
Merkez-SAKARYA
06-08 Aralık 2024 . . . 
Merkez-KAHRAMANMARAŞ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve vezirkopruozlem.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.