Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

ŞEYTAN KUTUSU

Ülkemizdeki bir kısım televizyon kanallarının, artık tamamen zıvanadan çıktığını görmekteyiz. Türk ve İslâm kuralları derken, bu yayınların ne Hıristiyanlık nede gerçek manadaki Yahudi dini ile de bağlaşmadığıdır.

Türk örf ve adetlerinin, inançlarımızın bize gösterdiği ölçüler ile, bu kanalların yaptığı yayınlardaki gösterimlerin, kural tanımamaz lığı, fertleri ahlaken bozarken, toplumu da bozmaktadır. Dizilerdeki senaryolar, Popundan, topuna her çeşit karakterin süslendirilerek ekranlara çıkarılması, amaçlanan yıkıcı faaliyetleri açıkça göstermektedir.

Dizilerdeki erkek kadın ilişkilerinin karmaşası, kimin elinin kimin neresinde olduğu belli olmayan çapraşıklıklar ile gözler önüne serilirken, Kadın’ın sadece bedensel olarak ortaya atılan bir meta haline getirildiğidir.

İçki’nin eksik edilmediği sahneler, seyircilere sen de böyle yap çağrışımını yapmakta, Sigaraya kararttıran Rütük’ ün ,İÇKİ ve ZİNA sahnelerine niçin müdahale etmediği akıllara takılmaktadır.

Dans müsabakaları, Neyi giyine cem yarışmaları. Star’ını arıyor, Kendinizi keşfedin ve daha nice dizilerle önümüze çıkan, öğrencisinden, her yaştaki insanımıza yönelik TV. Programlarının insanlarımızın işlenen konularla yönlendirme yaptığı görülmektedir.

Tarih imajlı diziler dahi, gerçekleri saptırarak sahneye konmakta, Türk Milletinin gururu ve Dünya Milletlerinin KANUN YAPICI olarak heykellerini diktiği, sözlerini tunç üzerine kazıyarak kitabe haline getirdiği KANUNİ SULTAN SÜLEYMANI dahi, Harem entrikları ile gününü geçiren duruma getirilmesi, Tahribatın ve cür’etin boyutunu göstermesi açısından önem arz etmektedir.

SİYONİST oyunlarının, Türkiye’yi yıkma planlarının, 1915 yıllarının İngiliz Hariciye Vekili Lord Kurzon’un Lordlar kamarasındaki “ Biz Türklerin İslamiyet’e olan İNANÇLARINI ALACAĞIZ, onları İNANÇSIZ bir hale getireceğiz” ifadesi ile şekillenen gelişmelerin, günümüzde, DEMOKRASİ-HÜRRİYET-SERBESTİYET- KADIN HAKLARI-ERKEK KADIN EŞİTLİĞİ-MODERENLİK-BATILI OLMA-LAİK’LİK –ÇAĞDAŞLIK gibi isimlendirmeler ile ortaya atılmasının bir tesadüf olmadığı, ülkemizi yıkma projelerinin önemli bir parçası olduğudur. Günümüz insanı çok çetin bir imtihana tabi olmakta, ŞEYTAN ve avanesi her türlü hile ve entrikası ile hücum etmektedir. . . FOX kanalı ve benzerlerinin millilikten uzak, yabancılara hizmetli görülmesi, YAHUDİ MORDAK a ait kanalın gayri milli medyatiklere barındırması, YIKIM faaliyetlerinin bir parçası olarak görülmektedir. Sag duyulu tercihlerin elinizde olan bir irade ile söndürülmesidir. Piyasadaki MİLLİ markaların nasıl sabote edildiğini bir dahaki yazımda dile getireceğim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR