Büyük Torbalı

Durmak bilmiyor…

İzmir’de basmadık yer bırakmayan genç vekil, dün mesaisini memleketi Torbalı’ya ayırdı. Eğerci ve Arslanlar Mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Kaya, Torbalı Devlet Hastanesi’ni de ziyaret etti.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Durmak bilmiyor…
160 Görüntüleme
13 Ocak 2018 - 17:05
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

SEÇİLDİĞİ günden bu yana performansı ile büyük takdir toplayan AK Parti İzmir milletvekili Atilla Kaya, yağmur çamur demeden vatandaşla buluşmaya devam ediyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki çalışmalarının yanı sıra seçim bölgesi İzmir’de basmadık yer bırakmayan genç vekil, dün mesaisini memleketi Torbalı’ya ayırdı. Torbalı’nın merkeze yakın mahallelerini ziyaret eden Kaya, vatandaşın sorunlarını dinledi. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’in eşlik ettiği Atilla Kaya, Eğerci ve Arslanlar Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Yoğun ilgi ile karşılanan ekip, sorunları tek tek dinleyip çözüm için çalışacağını söyledi.

BAŞHEKİMDEN BİLGİ ALDI
Vatandaşlarla gayet sıcak geçen buluşmaların ardından Torbalı Devlet Hastanesi’ni ziyaret Atilla Kaya, burada Başhekim Şenol Topçu’dan bilgi aldı. Topçu ile birlikte poliklinikleri ziyaret eden Kaya, yatan hastalara acil şifa edildi. Geçtiğimiz aylarda yeni binasında hizmete giren Torbalı Devlet Hastanesi’nde memnuniyetin gün geçtikçe arttığına işaret eden Kaya, “Torbalı Belediye Başkanımız Adnan Yaşar Görmez ile birlikte servislerde yatan hastalarımızı ziyaret ettik, acil şifalar diledik. Rabbim herkese sağlıklı günler nasip etsin” dedi. Kaya, hastanenin kadro eksiğinin giderilmesi için yoğun çaba sarf etmişti. HABER MERKEZİ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web