Haberler

Kanlar İçinde Bulunan Kadının Sorduğu Soru Kan Dondurdu: Bileğimi Kestim Bir Şey Olur Mu?

Güncelleme:

Beyoğlu'nda sabah saatlerinde otobüs durağına giden vatandaşlar kanlar içinde kalmış bir kadınla karşılaştı. Beyaz elbisesinin kırmızıya döndüğünü gören vatandaşlar ne olduğunu sorunca kadının, "Bileklerimi kestim bir şey olur mu" demesi kan dondurdu.

İstanbul Beyoğlu'nda sabah saatlerinde işe gitmek için otobüs durağına gelenler, kanlar içinde bir kadınla karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadını hastaneye kaldırdı.

DURAĞA GELENLER KANLAR İÇİNDEKİ KADINLA KARŞILAŞTI

Beyoğlu'nda Meclisi Mebusan Caddesi'nde sabah saat 06: 00 sıralarında işe gitmek için durağa gelenler kanlar içinde bir kadınla karşılaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Genç Kadın Otobüs Durağında Kanlar İçinde Bulundu

BEYAZ ELBİSE KIRMIZIYA DÖNDÜ

Otobüs durağında yerde oturan genç kadının üzerinde bulunan beyaz elbisenin kanamadan dolayı kırmızıya döndüğü görüldü.

Genç Kadın Otobüs Durağında Kanlar İçinde Bulundu

"BİLEĞİMİ KESTİM BİR ŞEY OLUR MU"

Kadını ilk görenlerden bir vatandaş, "Ben parkta oturuyordum. Kadın parkta oturuyordu. Yola çıktı geldi. Ne yapıyorsunuz? dedim. Bileğimi kestim bir şey olur mu? dedi. Kötü durumdaydı. Bileği kesilmişti" diyerek yaşananları anlattı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Genç Kadın Otobüs Durağında Kanlar İçinde Bulundu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (66)

46:

Allah acil şifalar versin kardesime 2023 kadar kimse kalmaz ulkede bu gidisle

13
41
yanıtYanıtla
hakkı:

sen defol git. biz burdayız

yanıt30
yanıt12
HAYDAR BUGUN MESGUL:

ISTANBUL NEREDE DIYMI SORDU BU TARAF YAVRUM KESMEDEN ONCE SORACAKSIN ONA GORE SANA YOLGOSTEREN OLUR HANGI DAMARI KESECEGINI GOSTERIR BIR BIR HAYIR SEVER YINE NEREDE SABAHLADIN

2
38
yanıtYanıtla
GÜLENLER:

Kimileri gülmüş. Nasıl bir alçaksınız ve ruh haline sahipsiniz anlam veremedim. Yazıklar olsun sizlerin insanlığına ne diyeyim

33
3
yanıtYanıtla
NURİ:

bu kızların hepsi kafayı yemiş

5
25
yanıtYanıtla
Ahmak:

O kafayla doğru olanı yapmış, benim olanı tüketiyor dünyada

1
28
yanıtYanıtla
DADAŞ:

BU İNSANI ELEŞTİRENLERE ALLAH DAHA BÜYÜK ACI YAŞATSIN Kİ İNSANLIKTAN NASİP ALSINLAR.

20
7
yanıtYanıtla
murat:

insanımızda huzur yokki

11
16
yanıtYanıtla
bence:

beyin yok

yanıt10
yanıt4
siyah giyen adam:

sanmam. bir müddet sonra beyaz bir ışık görürsün, o tarafa doğru koşmaya başla, sıkıntı olmaz.

18
6
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title