Haberler

Dünyanın Yuvarlak Olduğunu Kanıtlayana 50 Bin Lira Ödül Vadetti

Güncelleme:

Düz Dünya Derneği Başkanı olduğunu söyleyen bir kişi, Dünya'nın küre şeklinde olduğunu kanıtlayan ilk kişiye 50 bin lira vermeyi vaat etti.

Kendini dernek başkanı olarak isimlendiren Doğukan Özkan, Dünya'nın düz olduğunu ve tam tersini kanıtlayana 50 bin liralık ödülünü hemen vereceğini söyledi.

YUVARLAK OLDUĞUNA İNANMIYORLAR

İçinde yaşadığımız gezegenin geoid şeklinde olmadığını, bize gösterilen her şeyin yalan olduğunu ve insanların kandırıldığını söyleyen bir grup insan, özellikle Amerika Birleşik Devletleri'nde Düz Dünya toplulukları kurmaya başlamıştı. Dünya'nın düz olduğu fikrini savunan ve kendini Düz Dünya Derneği Başkanı olarak tanıtan Doğukan Özkan ise işi bir seviye daha ileriye götürerek, dünyanın gerçekten küre olduğunu kanıtlayana 50 bin lira para ödülü vereceklerini söyledi.

ÖDÜLÜ 5 KATINA ÇIKARDI

Daha önce bir evlilik programına katılan ve programda yaptığı değişik hareketlerle gündeme gelen Doğukan Özkan, program sonrasında YouTube üzerinde komplo teoriyle alakalı videolar yayınlamaya başlamıştı. Yayınladığı son videolardan bir tanesinde Dünya'nın düz olmadığını kanıtlayanlara 50 bin lira vaat eden Özkan, "Daha önce 10 bin lira para ödülü vereceğimi söylemiştim şimdi de bu ödülü 5 katına çıkartıyorum. Bana dünyanın döndüğünü ve küre olduğunu kanıtlayabilene 50 bin lira vereceğim. Parayla gösteriş yapmayı sevmiyorum ama bunu göstermek zorundayım" diye konuştu.

"DÜNYANIN GERÇEK BİR GÖRÜNTÜSÜ YOK"

Dünyanın geoit, elips veya basık olmadığını savunan Doğukan Özkan, "Gerçek diye gösterdikleri fotoğraflar ve videolar hepsi bilgisayar ürünü. Hepsi bir görsel efektten ibaret. Teknoloji o kadar ileri seviyedeki Mars'a bile gidiyoruz, araç gönderiyoruz, aya gittik, uzayda diğer galaksilerin görüntülerini çekebiliyoruz ama gel gelelim ki dünyanın gerçek bir resmi yok. Uluslararası Uzay İstasyonu (İSS) bu kadar yükselebiliyor, dünyanın bir parçasını görüyorsa, eğer bu kadar yükselebiliyorsa daha yükseğe çıksın ve oradan görüntülesin. Tüm dünyanın gerçekten dönüp dönmediğini ve gerçek görüntüsünü bir şekilde gösterebilir. Mars'a gidiyoruz, uzayı geziyoruz, aya çıkabiliyorsak, böyle bir teknolojimiz varsa dünyanın gerçek bir görüntüsü neden yok?" diyerek videosunu sonlandırdı.

Kaynak: Haberler.Com / Yaşam

Amerika Birleşik Devletleri Komik - İlginç Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (108)

POST:

sen bana düz olduğunu ispat et ben sana 100 milyon dolar vereyim keriz

22
1
yanıtYanıtla
hamza:

biri şu adama dünyanın kaç bucak olduğunu göstersin

19
3
yanıtYanıtla
Cun cun:

O bana düz olduğunu ispatlasın ben ona 100bin tl vereyim

14
3
yanıtYanıtla
Elli Bin Mi:

50 bin verecekmiş. Git önce o aç karnını doyur makarna yemekten beynin küçülmüş biraz et al 50 bin lirayla protein içerikli beslen beynin gelişsin anlarsın dünya düz mü yuvarlak mı?

14
1
yanıtYanıtla
Sivaslı mı Urfalı mi bilemem gayrı...:

50 bin lira ile bi roket al kendini bağla yukarı çık hele, gerçek ne ise sende kalsın

11
0
yanıtYanıtla
Bahar:

acil koca arıyorum..illada laz olsun.

6
5
yanıtYanıtla
doktor:

amele. çıplak gözle aya baktığında küre olduğunu görüyorsun. dünya neden düz sen onu ispatla önce. soytarı seni

8
2
yanıtYanıtla
abc:

galileo adında bi adam var günümüz akrabalarını bul derdim ama Kutsal kitabımızda bile yazıyor sen o parayı Ehli Beyt derneklerinden birine bağışla

4
5
yanıtYanıtla
ŞAPŞALLAR:

Boş geyik yapmayın, adam diyor ki, yiyen varsa ıspatlasın, dandik dandik mahalle ağzıyla sallayıp duruyorsunuz, çene bol, varsa ıspatlayacak olan çıksın göstersin delillerini, her kafadan bi ses bi aşşağılama, adam delikanlı gibi soruyor, kendisi hakkında söylenecek şeyleri hesaba katmadımı sanıyorsunuz, dünyanın çapını not edin bir kenara, sonra kaç km de nekadar eğim oluşuyor hesaplayın, sonra çıkın bir deniz kenarına, nikon p900 size gösterecek hanyayı konyayı.

2
6
yanıtYanıtla
Analist:

Adam gercekten düz olduguna inansaydi 50bin degil 500bin ödül koyardi. Demek ki ancak 50bini ğozden cikarabildi

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 108 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title