"DÜNYANIN GÖZÜ TÜRKİYE'DE'"

"DÜNYANIN GÖZÜ TÜRKİYE'DE'"
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Bizler bu kadar sıkıntılı bir bölge içinde dünya devletleriyle rekabet etmeye, onların ulaştıkları hedeflere ulaşmaya gayret göstererek, yolumuzda ilerlemeye devam ediyoruz" dedi. 

AK Parti Canik İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Ahmet Demircan, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gençay, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Teşkilat üyeleri, İlçe Gençlik ve Kadınları Başkanları ve üyeleri'nin katılımıyla Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

koktas-3.jpeg

BİR ÇARKIN DİŞLİLERİ GİBİYİZ
Açılış ve selamlama konuşmalarının ardından danışma toplantısına teşkilat üyelerine seslenen Milletvekili Köktaş, "Bizler bir çarkın dişlileri gibiyiz. Eğer o dişliler uyum içerisinde, senkronizasyon içerisinde dönerlerse, çark sağlıklı döner. Ama biri yalpalarsa o çarkın dişlileri kırılır ve iş yapamaz hale gelir, ülkemiz, şehrimiz ve milletimiz için her kadememiz ile hep birlikte uyum içinde çalışıp hareket etmeliyiz. 

STRATEJİK BİR YERDEYİZ
Türkiye gerçekten coğrafi, jeopolitik ve ekonomik olarak çok hassas bir bölgede, önemli bir stratejik yerdedir. Bütün dünyanın gözü ülkemizin üzerindedir. Onun için biz bu toprakların kıymetini bilerek, bu topraklardaki medeniyete uygun olarak hareket etmek zorundayız. Bugün Suriye, Irak, şimdi de Libya, diğer tarafta İran problemleri. Yaşanan sıkıntılar tüm dünya gözleri önde. Bunlar tarih boyunca bitmedi, çünkü önemli bir coğrafyadayız.

koktas-1.jpeg

GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDAYIZ
Onun için Türkiye olarak biz güçlü olmalıyız. Fakat biz güçlü olmak istedikçe, Türkiye'yi ayağa kaldırmaya çalıştıkça, kalkındırmak istedikçe her dönemde birileri ayağımıza takoz koymaya, yolumuzu kesmeye gayret gösteriyor. Onun için bizler bir ve beraber olacağız ki oynanan oyunları bertaraf edelim. Bizler bu kadar sıkıntılı bir bölge içinde dünya devletleriyle rekabet etmeye, onların ulaştıkları hedeflere ulaşmaya gayret göstererek, yolumuza emin adımlarla hedeflerimize doğru ilerlemeye devam etmeliyiz. 

ENİNE BOYUNA KONUŞUYORUZ
Bizler Milletvekili olarak, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle kanunları Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, komisyonlara gelmeden, ilgili arkadaşlarla oturuyor, enine boyuna konuşuyoruz. Yine komisyonlarda, bunları enine boyunca tartışıyoruz ve en sağlıklı kanunları bu milletimiz için devletimiz için çıkartmaya gayret ediyoruz. Son dönemlerde böyle bir çok kanunu çıkarttık, milletimizin hizmetine sunduk. Hayırlı olsun." diyerek sözlerine son verdi.

koktas-4-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.