'Dünyada akan bütün gözyaşları aynı renktedir'

SİYASET 21.11.2016 - 16:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2603+ kez okundu.
 

'Dünyada akan bütün gözyaşları aynı renktedir'

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Uluslararası Ghirass Toplum Gelişimi Derneği tarafından,...
...İstanbul’da düzenlenen ve İHH başta olmak üzere uluslararası çeşitli kuruluşların desteklediği ve dünyadaki çeşitli ülkelerden STK yetkililerinin ve farklı kuruluşlardan delegasyonların katılımıyla gerçekleşen 'Aile Hayatı Konferansı'nda gündeme dair açıklamalarda bulundu. AK Parti İstanbul Milletvekili Turan, konferansın temel konusunun, toplumun temel dinamiği olan aile zemininde coğrafyamızda yaşanan açlık, yoksulluk ve savaşlar ile, bunların çözümlerine yönelik çalışmalar olduğunu ifade ederek, "Ancak her birimiz kendi çekirdek ailelerimiz ile birlikte öncelikle sınırları belirli coğrafyalardaki beşeri toplumun, müşterek bir inanç sisteminin; sonra da insanlık ailesinin birer üyesiyiz. Bu çerçeveden baktığımızda etrafımızda ve coğrafyamızda yaşanan dramı göz ardı edemeyiz" şeklinde konuştu. Milletvekili Hasan Turan yaptığı konuşmada, "Bizim vatanımızda akan gözyaşı ile dünyanın herhangi bir coğrafyasındaki bir mazlumun akıttığı gözyaşı aynı renktedir. Biz Müslümanlar, hiç kimsenin gözyaşının akmasını arzu etmeyiz. Her birimiz Hz. Adem'in evlatları ve bu beşeriyet ailesinin birer mensubu olarak, kimsenin mutsuz olmasını istemeyiz. Bizim ilkelerimiz, inancımızın temel düsturları bize bunu öğütler. Ancak gel gör ki, bugün akan bütün kan bizim coğrafyamızda akıyor; akan bütün gözyaşı bizim coğrafyamızda akıyor. Yaşanan bütün dram, bizim coğrafyamızda yaşanıyor" dedi.  
AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Uluslararası Ghirass Toplum Gelişimi Derneği tarafından,...
...İstanbul’da düzenlenen ve İHH başta olmak üzere uluslararası çeşitli kuruluşların desteklediği ve dünyadaki çeşitli ülkelerden STK yetkililerinin ve farklı kuruluşlardan delegasyonların katılımıyla gerçekleşen 'Aile Hayatı Konferansı'nda gündeme dair açıklamalarda bulundu.
AK Parti İstanbul Milletvekili Turan, konferansın temel konusunun, toplumun temel dinamiği olan aile zemininde coğrafyamızda yaşanan açlık, yoksulluk ve savaşlar ile, bunların çözümlerine yönelik çalışmalar olduğunu ifade ederek, "Ancak her birimiz kendi çekirdek ailelerimiz ile birlikte öncelikle sınırları belirli coğrafyalardaki beşeri toplumun, müşterek bir inanç sisteminin; sonra da insanlık ailesinin birer üyesiyiz. Bu çerçeveden baktığımızda etrafımızda ve coğrafyamızda yaşanan dramı göz ardı edemeyiz" şeklinde konuştu.
Milletvekili Hasan Turan yaptığı konuşmada, "Bizim vatanımızda akan gözyaşı ile dünyanın herhangi bir coğrafyasındaki bir mazlumun akıttığı gözyaşı aynı renktedir. Biz Müslümanlar, hiç kimsenin gözyaşının akmasını arzu etmeyiz. Her birimiz Hz. Adem'in evlatları ve bu beşeriyet ailesinin birer mensubu olarak, kimsenin mutsuz olmasını istemeyiz. Bizim ilkelerimiz, inancımızın temel düsturları bize bunu öğütler. Ancak gel gör ki, bugün akan bütün kan bizim coğrafyamızda akıyor; akan bütün gözyaşı bizim coğrafyamızda akıyor. Yaşanan bütün dram, bizim coğrafyamızda yaşanıyor" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.