Haberler

Dünyaca ünlü model Kendall Jenner, Türk fotoğrafçı Mert Alaş'a soyundu

Güncelleme:

Dünyaca ünlü model Kendall Jenner, moda çekimi için Türk fotoğrafçı Mert Alaş'a soyundu. Jenner çıplak fotoğrafını sosyal medya hesabından da paylaşmayı ihmal etmedi.

Instagram'da 113 milyon kişi tarafından takip edilen dünyaca ünlü model Kendall Jenner, Türk fotoğrafçı Mert Alaş'a çıplak şekilde poz verdi.

"GÜNÜN EN GÜZEL KADINI"

Güzel modelin paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Jenner'ın takipçileri de cesur fotoğrafa sessiz kalmadı. Jenner'ın bir takipçisi fotoğrafa, "Gerçekten olağanüstü." yorumunu yaptı. Fotoğrafçı Mert Alaş ise paylaşıma, "Günün en güzel kadını." ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü model Kendall Jenner, Türk fotoğrafçı Mert Alaş'a soyundu

KENDALL JENNER KİMDİR?

Kendall Jenner, 3 Kasım 1995 tarihinde Los Aangeles, ABD'de dünyaya gelmiştir. Kris Jenner ve Caitlyn Jnner çiftinin kızı olarak doğmuştır. Annesi tarafından ünlü model Kim Kardashian'ın üvey kardeşidir. Babası Bruce Jenner sonrasında cisiyet değiştirerek Caitlyn Jenner adını almıştır. Kendal Jenner'ın Kylie Jenner adında bir kız kardeşi vardır. Annesi ve babası tarafından toplamda 8 üvey kardeşi vardır. 2014 yılında Sierra Canyon Okulu'ndan mezun oldu.

Dünyaca ünlü model Kendall Jenner, Türk fotoğrafçı Mert Alaş'a soyundu

Kendall Jenner 13 yaşından itibaren modellik yapmaya başladı. Wilhelmina Models modellik ajansı ile kariyerine adım atan Jenner, OK!, Teen, Vogue, Seventeen dergileri için kamera karşısına geçti. 2011 yılında Seventeen dergisi tarafından kız kardeşi Kylie ile birlikte 'Stil Elçileri' seçildi. 2011 yılında 'Bayan Vogue', 2012 yılında ise 'Teen Vogue' dergisinde kapak oldu.

Dünyaca ünlü model Kendall Jenner, Türk fotoğrafçı Mert Alaş'a soyundu

Üvey ablası ile birlikte 'Keeping Up with the Kardashians' adındaki televizyon programı ile yaptığı modellik ve girişimcilik çalışmalarıyla ismini tüm dünyaya duyurmuştur. Kendall Jenner, kız kardeşi Kylie ile 'Kendall Kylie' markası yaratarak bir giyim markası zinciri oluşturdular. 'Pacsun' isminde bir giyim firması kuran ikili kısa sürede modaya yön vermeye başladılar. Jenner, 2015 yılında Harper's Bazaar, GQ ve Marie Claire dergilerinin de kapağında yer alan ünlü güzel Calvin Klein markasının yeni yüzü oldu. 2015 yılının Haziran ayında Antalya'da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show için Türkiye'ye gelen Kendall Jenner yoğun bir ilgiyle karşılanmıştı. Jenner çeşitli dizilerde oyunculuk da yapmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kendall Jenner Mert Alaş Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (15)

VEKALETNAME:

harbi güzel kadın vücudu kusursuz çekici etkileyici baştan çıkarıcı

2
31
yanıtYanıtla
Bornovadan aydın:

DONDURMA GİBİ HATUN

11
3
yanıtYanıtla
Muro:

kes lsn tatavayı gerzek vıdı vıdı yapma

yanıt3
yanıt6
Bornovadan aydın:

ULAN MURO AHLAKSIZI TERBİYELİ OL AKILLI OL

yanıt6
yanıt2
Çeto:

Lokum gibi karı

12
0
yanıtYanıtla
Foroğrafçı hemşerim:

Yap memleketine bir güzellik, şunları adam gibi yayınla bize, sergi neyin aç, ayno toprağın insanıyız

4
7
yanıtYanıtla
DİLEK:

ŞU MERT''E TÜRK DEYİP DURMAYIN. . . ÖZ KİMLİĞİ ASİMİLE EDİLMİŞ BİRİ İŞTE. . . TÜRKLÜKTEN ESER Mİ KALMIŞ ŞUNDA!!!!

9
1
yanıtYanıtla
Siyah beyaz bir klasik:

Renksiz bile fantastik

4
3
yanıtYanıtla
Viyana:

AD li adlı yorumcuya cvp Bende viyanada yaşıyorum.bizim kezbanlarda öyle havalılarki sanki kendini Kendall Jenner sannediyorlar.

5
0
yanıtYanıtla
O durum değişik:

O kızlar spor olsun diye yapıyor. Pelvik kaslarını geliştiriyor doğum kolaylaşıyor

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title