Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, İtalyan forvet Mario Balotelli'yi kadrosuna katmak istiyor - Futbol Haberleri
        1

        İngiliz medyası, bonservisi Liverpool'da bulunan golcü futbolcunun Türkiye'ye geleceğini ileri sürdü.

        2

        Milan'la kiralık sözleşmesi sona eren ve Liverpool'a geri dönen Mario Balotelli'nin teknik direktör Jürgen Klopp tarafından istenmediği biliyor.

        3

        İngiliz ve İtalyan basınına göre Galatasaray, 25 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak renklerine bağlamak için harekete geçti.

        4

        Mirror'da yer alan haberde, sezon ortasında Çin'in Beijing Guoan takımına satılan Burak Yılmaz'ın boşluğunu dolduramayan Galatasaray yönetiminin, Balotelli ile ciddi şekilde ilgilendiği ifade edildi.

        5

        Lazio'nun da transfer listesinde yer alan Mario Balotelli, geride bıraktığımız sezon Milan'da 20 maçta forma giyerken, sadece 1 gol atabildi.

        6

        Inter ve Manchester City'de forma giyen Balotelli, zaman zaman yaptığı çılgınlıklarıyla dünya çapında ün yaptı. İşte İtalyan oyuncunun bazı vukuatları:

        7

        Antrenman sahası yakınlarında trafik kazası yaptı. Polis, İtalyan yıldıza arka cebinde neden 5 bin sterlin taşıdığını sordu. Mario ise bu soruya şöyle cevap verdi: “"Çünkü zenginim.”​"

        8

        Mario Balotelli ve erkek kardeşi Enock, Brescia'’da bulunan bir kadın cezaevi çevresinde dolaşırken yakalandı. Polise bunun sebebini; “"Sadece merak ediyorduk"” diye açıkladı.​

        9

        Evinin banyosunda havai fişeklerle oynadı. Havlu ve perdenin yanmaya başlamasının ardından evi terk etti.​