Dünya Kupası'nda bıyık ve Çeçen lider tartışması

Dünya Kupası'nda bıyık ve Çeçen lider tartışması
© 
By Bahtiyar Kucuk
Haberi paylaşınYorumlar
Haberi paylaşınClose Button

Rusya'da tanınmış isimlerinin sosyal medyada yaptıkları komik ve alaycı paylaşımlar kısa sürede viral oldu.

REKLAM

Rusya'da bir ay sürecek Dünya Kupası heyecanı başladı. Yaptırımlar, siyasi baskı, doping şüphesi gibi meselelerle meşgul olan ülkede bu konular bir süreliğine rafa kaldırıldı. Ülkenin tanınmış isimlerinin sosyal medyada yaptıkları komik ve alaycı paylaşımlar kısa sürede viral oldu.

Rus TV starı ve komedyeni Ivan Urgant milli takımın bıyıklı teknik direktörü Stanislav Cherchesov'a destek için kendisini bıyıklı gösteren bir fotoğrafı Instagram hesabına yükledi.  Bunun üzerine aralarında çocukların ve kadınların da olduğu yüzlerce kişi bıyıklı benzer paylaşımlar yaptı.

Çeçen lider Kadirov'a gönderme

Yine Rusya'nın popüler şarkıcılarından Semyon Slepakov, daha radikal bir adım atarak teknik direktör Cherchesov'un koltuğunu Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov'a devretmesi teklifinde bulundu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Kadirov'a bu görevi vermesi durumunda ne olur diye soran sanatçı milli takım futbolcuların: "Unutmayın, sadece bir hayatınız var" şeklinde uyarıda bulundu.

Slepakov'un internetten yayımladığı ve Çeçen liderini peynire benzettiği "Ramazan Ramazan Ramazan parmesan kadar sert" adlı şarkı da en çok paylaşılan videolardan oldu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Dünya Kupası'nda kaçırılmaması gereken maçlar

2018 Dünya Kupası’nda bazı takımlar sürpriz sonuçlara imza atabilir

Haberi paylaşınYorumlar

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Sibirya kurdunun ilham verdiği Dünya Kupası maskotlarına yoğun ilgi

CANLI: Dünya Kupası ile ilgili son gelişmeler

Ukrayna, Rus hava sahasında stratejik bombardıman uçağı düşürdüğünü açıkladı