Haberler

Dünya Kupası Öncesi Skandal! Arjantin'de Çıkan "Ruslarla Nasıl Yatarsınız" Kitapçığı Tepki Topladı

Güncelleme:

Arjantin Futbol Federasyonu, Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası öncesi çıkardığı el kitapçığında "Rus kadınları nasıl tavlarsınız?" başlığıyla önerilerini sıraladı, halktan tepki yağdı.

Rusya'da yapılacak ve 14 Haziran'da başlayıp 15 Temmuz'da bitecek turnuvayla ilgili kitapçığı haberleştiren Arjantinli gazeteci Roberto Martinez "Arjantin Futbol Federasyonu (AFA), bir Rus kadını nasıl tavlayacağımızı öğretiyor" diye duyurdu. Olayın duyulmasının ardından Arjantin Futbol Federasyonu'na twitter'da tepki yağdı.

"KİTAPLARI TOPLAYIN"

Federasyon yetkililerini "eski kafalı" ve "maço" olarak tanımlayan kullanıcılar Federasyonun kitapçığında yer alan tavsiyeleri de sosyal medyadan paylaştı.

Arjantin halkı kitapçığın derhal toplatılmasını istedi. AFA'nın kitabında yer alan Rus kadınlarla ilgili bilgilerden bazıları şöyle:

  • "Rus kızlar sıkıcı erkeklerden nefret eder. Konuşacak bir şey bulamıyorsanız, ülkenizde, ülkenizdeki geleneklerden, günlük yaşamdan bahsedin."
  • "Rus kadınları etkilemek için sahip olduklarından ve parandan bahsetmelisin"
  • "Rus kızlar da diğer kızlar gibi temizliğe, giyime ve kokuya dikkat eder. Onlar için ilk izlenim çok önemlidir."
  • "Onlara yatılacak kadın gibi davranılmasından hoşlanmazlar. Onlara özel ve önemli olduklarının hissettirilmesini isterler."
  • "Onların değerlerine ve isteklerine saygı gösterin. Cinsel ilişki hakkında aptalca sorular sormayın. Ruslar için cinsel ilişki özeldir ve kamusal alanda tartışılmaz"
  • "Rus kadınlar, negatif olan sadece olumsuz yönleri gören kişilerden uzak dururlar."
  • "Klasik sorular sormayın, orijinal olun. Sizi daha iyi tanımak isteyeceklerdir, sorularını yanıtsız bırakmayın."
  • "Yeni bir yüz olduğunuz için Rus hemcinslerinize karşı avantajınız olacaktır. Kendinize güvenin"

(Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rusya Federasyonu Arjantin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (27)

Boss:

Rus kadınları güzeldir. . . Benzemezler bizim sığır hatunlara.

17
26
yanıtYanıtla
BURCU:

BOSS O SIĞIR DEDİĞİN KADINLARA KURBAN OL. SEN GİT O RUS KADINLARINA. . PARA BİTER RUS GİDER. . SENİ DOĞURANDA BİR TÜRK KADINI. . SANA 100 DOLARA DUŞ YAPAN RUS BACILARIMIZLA MUTLULUKLAR AKILSIZ

19
13
yanıtYanıtla
YORUMCU:

FENA BİR ÇEKEMEMEZLİK VAR SENDE :))))

yanıt5
yanıt7
BURCU:

:) CEKEMEMEZLİK DEGİL. . SADECE TÜRK KADININA LAF SÖYLETMEK İSTEMİYORUM. . BUNU CEKEMEMEZLİK OLARAK ALGILAMAK DA SİZİN BİLECEGİNİZ ŞEY

yanıt10
yanıt5
1991:

BURCU ÇEKEMEMEZLİK HASTALIKTIR

yanıt3
yanıt7
burcuya cevap:

ne boş boş konuşursun kezbanlarla uğraşmaktansa ne güzel rus hatunlar tavlama teknikleri yazmışlar ne var bunda

yanıt4
yanıt6
Antalya:

Rus hatunlar her yerde ve her konuda 1 numara. Bizim kadınlar 1950 yılında yaşıyor

yanıt5
yanıt8
Arda:

1 Rus kadını 10 Türk kadınına bedeldir.

yanıt0
yanıt1
.....:

türkiyede yaşarsınız türk anasından cıkarsınız şimdiden gelmissiniz türk kadınını beğenmezsiniz afedersiniz gençlikte önce geldiğin yeri düşün bide dönde bak kendine kim neyder okadar konuşursunuz kaç tane rus kadınla evli kişiler var

yanıt0
yanıt0
Zonta:

Oruç elden gidiyeahhh

20
4
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title