banner113

Dündar, Kürt ile Türkler Aynı Kan Bağıyla Yoğrulmuştur

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İnsan Hakları Birim Başkanı Yasin Aktay’ın Mardin’e ziyaret gerçekleştirdi.

Dündar, Kürt ile Türkler Aynı Kan Bağıyla Yoğrulmuştur
AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Bölgemizi, Mardin’i ve Mardinliyi konjonktürel açıdan iyi tanıyan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İnsan Hakları Birim Başkanı Yasin Aktay’ın Mardin’e gelişi bizleri ziyadesiyle memnun ettiğini dile getirdi”.

Dündar,"Yoğun bir şekilde referandum çalışmalarını sürdürdüğümüz bu günlerde programlarımıza eşlik ederek bizleri yalnız bırakmayan Genel Başkan Yardımcısı Sayın Yasin Aktay’a teşekkür ediyoruz.  Kabala Mahallesi’nde İstanbul Mardinliler Derneği Başkanı Nedim Kaya’nın hazırlamış olduğu programa iştirak ettikten sonra vatandaşlarımızla buluşmak amacıyla Derik İlçesi’ne geçtik. Burada çeşitli toplantılara katılarak esnaflarımızı ziyaret ettik. Mardin dönüşü de özellikle gençlerimize yönelik hazırlanmış olan toplantılarda Sayın Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay’ı gençlerle buluşturarak programlarımızı sonlandırdık”.

Verimli geçtiğine inandığımız programlarımıza bakanlarımızın yanı sıra genel başkan yardımcılarımızın da katılması bizlerde ki teşkilat olgusunu daha da pekiştiriyor. Sayın Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay’ın bölgemizin hassasiyetini bilmesi, açıklamalarındaki analizlerinin gerçekliği yöre halkı tarafından takdirle karşılandı. Zaten halkımız yılların getirdiği tecrübeyle artık önüne daha emin adımlarla çıkıyor. Kürt ile Türkün aynı kan bağıyla yoğrulmuş bir harman olduğunun farkındadır. Artık zillet zihniyetine prim vermekten son derece uzak duran halkımız asıl cevabı 16 Nisan’da tüm dünya ya duyuracaktır. AK Parti olarak tüm çabamızla, uğraşımızla, çalışmalarımızla vatandaşın yanındayız ve sonuna kadar yanında olmaya devam edeceğiz. Artık elimizi kolumuzu bağlayan, her türlü bürokratik engellerle Türkiye’nin önünü tıkatan tüm oyunların son bulacağı gün 17 Nisan sabahı olacaktır inşallah”dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, 14:24

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER