Dulkadiroğlu Belediyesinin resmi web sitesinde ihale sayfasının boş olması kafaları karıştırdı. Haber46 Haber merkezine ulaşan vatandaşlar Dulkadiroğlu Belediyesinin ihale sayfasını aylardır takip ettiklerini ve tek bir ,ilanın bile burada yer almadığını ifade ettiler. İhalenin Belediye web sitesinde ihale ilanlarının yer almamasının kafalarını karıştırdığını söyleyen vatandaşlar açıklama beklediklerini söylediler.

Onikişubat, Elbistan, Türkoğlu gibi ilçelerin belediye web sitelerinde ihale ilanlarının yayınlandığını söyleyen vatandaşlar, Dulkadiroğlu Belediyesinin ihale sayfası boş. Hiç mi ihale yapmıyorlar? Tüm belediyeler web sitelerinde ihale ilanlarını yayınlarken Dulkadiroğlu Belediyesi neden yayınlamıyor? diye sordular.

Haber46 olarak gelen şikayetler üzerine yaptığımız incelemede de Dulkadiroğlu Belediyesinin resmi web sitesinde ihale sayfasının boş olduğunu gördük. Sorumlu gazetecilik gereği, şeffaf olması gereken bir kurum olan Dulkadiroğlu Belediyesine ihale ilanlarının neden yayınlanmadığını soruyor ve başkan Necati Okay'dan cevap bekliyoruz.

İŞTE O SAYFA