Düğün sonrası koronavirüs şoku! Gelin ve damat dahil 5 kişinin testi pozitif çıktı

Düğün sonrası koronavirüs şoku! Gelin ve damat dahil 5 kişinin testi pozitif çıktı

Tokat'ta gerçekleştirilen düğünün ardından aralarında gelin ve damadın da bulunduğu 5 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı. Gelin ve damat ile temasta bulunan 70 kişi ise evlerinde izole edildi.

Tokat'ın Turhal ilçesinde, 5 gün önce düğün salonunda yapılan düğün törenine katılan 1 kişide yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edildi. Bunun üzerine düğüne katılanlara Kovid-19 testi yapıldı.

GELİN VE DAMADIN DA TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Aralarında gelin ve damadın da bulunduğu 5 kişinin testleri pozitif çıktı. Yeni evli çift ile 3 kişinin koronavirüs tedavisine başlandı.

70 KİŞİ EVLERİNDE İZOLE EDİLDİ

Düğün görüntüleri izlenerek, gelin ve damat ile yakın temasta bulunduğu tespit edilen 70 kişi ise evlerinde izole edildi.

TÜRKİYE'DE SON DURUM

Sağlık Bakanlığının internet sitesinde yer alan ve Bakan Fahrettin Koca'nın da Twitter'dan paylaştığı "Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu"nun güncel verilerine göre dün 45 bin 232 test yapıldı, bin 12 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu. Son 24 saatte 19 hasta vefat etti, 1298 kişi iyileşti.

Toplam test sayısı 3 milyon 975 bin 455, vaka sayısı 212 bin 993, vefat sayısı 5 bin 363 olarak kayıtlara geçti.

Yoğun bakımdaki hasta sayısı bin 209, solunum cihazına bağlı hasta sayısı 409, iyileşen hasta sayısı ise 194 bin 515 oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN