Dubaililer'in gözü Tonya'da Vadisi'nde

Dubaililer Tonya Vadisinde yatırım yapacak.

Dubaililer'in gözü Tonya'da Vadisi'nde

Dubai merkezli Armada Holding'in Tonya Vadisi Turizm Projesi içerisinde yer alan otel ve konaklama kısımlarına talip olduğu bildirildi. 


Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TTSO) Suat Hacısalihoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Armada Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mohammed Rahif Hakmi ve beraberindeki heyetin Tonya Vadisi Turizm Projesi alanlarını gezerek inceleme yaptığını belirtti. 

Hakmi'nin, kentin yeni turizm alanı Tonya Vadisi'ni inceleyerek yatırım kararı aldığını kendilerine aktardığını ve Armada Grubu'nun proje içerisinde yer alan otel ve konaklama kısımlarına talip olduğunu bildirdiğini ifade eden Hacısalihoğlu, şunları kaydetti: 

"Proje alanı şimdiden yerli ve uluslararası yatırımcıları heyecanlandırdı. Bu proje kapsamında çok sayıda yatırım şehrimize kazandırılacak. Arzu ederiz ki kısa zamanda bütün ilçelerimizin buna benzer master planları tamamlansın. Fizibilite raporlarının da bir an önce ortaya çıkmasını istiyoruz. Bu yatırımları özel sektör yapacak. Kamunun yapacağı yatırımlar, ulaşım ve altyapıyla ilgili olanlardır. Kamu özel sektör işbirliğini dikkate alarak işlerin kolaylaştırılması adına özel sektörün önünü açmamız gerekiyor." 

Hakmi ve beraberindeki heyetin proje alınandaki gezisine Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Onur Adıyaman, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel ve DOKA Uzmanı Murat Karaca'nın da eşlik ettiği bildirildi. 

Dubaililer'in gözü Tonya'da Vadisi'nde

Dubaililer'in gözü Tonya'da Vadisi'nde

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber