Dr. Kişioğlu Görevine Veda Etti

Dr. Kişioğlu Görevine Veda Etti
Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. A. Muhsin Kişioğlu, yayınladığı mesajla görevinin son bulduğunu açıkladı.

Edirne İl Sağlık Müdürü Dr. A. Muhsin Kişioğlu, yayınladığı mesajla görevinin son bulduğunu ve Edirne İl Sağlık Müdürünün değiştiğini açıkladı. Kişioğlu, kişisel sosyal medya hesabından bir veda mesajı paylaştı. Edirne İl Sağlık Müdürlüğüne, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Cengiz Kalkan atandı.

Dr. A. Muhsin Kişioğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla Edirne halkına ve mesai arkadaşlarına veda etti. Bakanlıktan gelen mesajla görevinin son bulduğunu ve Edirne'ye dışarıdan başka birisinin İl Sağlık Müdürü olarak atandığını öğrendiğini açıkladı. Yeni müdüre gönülden başarılar dileyen Dr. Kişioğlu, veda mesajında "Değerli Edirneli hemşehrilerim, görevimi yürüttüğüm dönem içinde ülkemizin ve bölgemizin hedefleri doğrultusunda kurumumuza yakışır, kapsayıcı, güçlü ve sürdürülebilir bir stratejiyle ve almış olduğum yeni yönetim anlayışıyla uygun bir yol haritası çizerek büyük bir özveriyle çalışmaya gayret ettim. Bu şekilde bugün misyon ve vizyonunu tazelemiş, stratejisini belirlemiş, yapılanmasını tamamlamış, kurumsal kimliğini yenilemiş, Balkanlar'ın, bölgemizin ve şehrimizin sağlık alanında geleceğini şekillendirmeye hazır bir Sağlık Müdürlüğü ekibi oluşturmuş olmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum." sözleriyle başladı.

"GÜZEL BİR DEVİR TESLİMİYLE TESLİM EDECEĞİM"

Çok çalışmanın, fedakarlıklar vermenin bazen yeterli olmadığına vurgu yapan Dr. Kişioğlu: "Çok yakın bir zamanda son bir yılı Halk Sağlığı Müdürlüğüyle beraber şerefle ve gururla sürdürdüğüm İl Sağlık Müdürlüğü görevimi, yaşantımın büyük bir kısmını alan bu meşakkatli ve o denli kıymetli gördüğüm hizmet yarışımı, gönül rahatlığıyla, büyük bir huzur ve mutlulukla geride bırakarak emanetimi bize yakışır bir şekilde güzel bir devir teslimiyle yeni Müdürümüze devredeceğim. Bilinmelidir ki, bazen her şey sizin elinizde olmuyor. Çok çalışmak, ailenizden fedakarlıklar yapmak, canı gönülden milleti merkezi alarak hizmet etmek de yeterli olmayabiliyor." dedi.

2014 yılında atandığı ve ilk geldiği günden ayrılıncaya kadar çok sıkı çalışmaya teşvik ettiği ancak bir gün dahi en ufak anlaşmazlık yaşamadığı sağlık idarecilerinden ve bölge halkından haklarını helal etmelerini rica eden Dr. Kişioğlu; sağlık il müdürlüğü boyunca sıkı çalışmanın, amatör ruhla profesyonelce iş üretebilmenin, kaliteli ve daha nitelikli sağlıklı yaşam için hizmet etmenin değişmezleri olduğunu söyledi.

"EDİRNE'MİZE KARŞI AİDİYET DUYGUMU SONUNA KADAR HİSSEDECEĞİM"

Bir süreliğine ayrılık vaktinin geldiğini ifade eden Dr. Kişioğlu, veda mesajında son olarak: "Şimdi bir süreliğine ayrılık vakti geldi sevgili dostlar. Ama sizlerin sevgisi sonsuza dek kalbimde kalacaktır ve bu sevgiyi de kimse benden alamayacaktır. Bundan sonra da yapacağım yeni işlerimde de yıllardır yaptığım gibi aziz milletimin daha kaliteli ve nitelikli sağlık hizmeti alması için çalışmalarıma devam edeceğime ve Edirne'mize karşı aidiyet duygusunu sonuna kadar hissedeceğime emin olabilirsiniz. Ve yine profesyonel bir şekilde hayat mücadelemi yürekten ortaya koyacağıma ve tüm bilgi, tecrübe ve birikimimle de istenirse yeni Sağlık idarecilerine de destek olacağıma söz veriyor, yeni görev alacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Son olarak hepinizden bir kez daha haklarınızı helal etmenizi dileyerek siz değerli değerli mesai arkadaşlarıma ve kıymetli hemşehrilerime sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum. Ardımızdan hoş bir seda bırakabilmek ve hayırla anılabilmek ümidiyle." ifadelerine yer verdi. Edirne Jet Haber