DOSTLUK KAZANDI

 DOSTLUK KAZANDI

Sporun Başkenti Körfez’de’ 16 Ocak Basın Onur Günü etkinlikleri kapsamında yerel ve ulusal basının temsilcileri halı saha maçında buluştu. 3-3 berabere...

Sporun Başkenti Körfez’de’ 16 Ocak Basın Onur Günü etkinlikleri kapsamında yerel ve ulusal basının temsilcileri halı saha maçında buluştu. 3-3 berabere tamamlanan maçta renkli görüntüler vardı

Körfez Belediyesi, 16 Ocak Basın Onur Günü etkinlikleri kapsamında Kocaeli’nin gazetecilerini halı saha maçında buluşturdu. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe; Körfez Belediyesi Başkan Yardımcıları Faruk Denli ve İsa Taş, meclis üyeleri, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Erol Kaçmaz ve Hakan Süer, TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer, KASKF Başkanı Murat Aydın, Futbol İl temsilcisi Mithat Ağa, Kocaeli  Birlikspor Başkanı Erhan Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Belediye-İş Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

 

BASININ ÖNEMİ

Başlama vuruşu öncesi konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Sporun başkenti Körfez’de 16 Ocak gibi özel bir günde sizleri ağırlamaktan dolayı mutluyum. Her zaman bu milletin binilmesi gerekenleri en iyi şekilde süzgeçten geçirerek bizlere duyuran basın emekçilerini yürekten kutluyorum. Bu akşam burada bu güzel organizasyonu sağlamakta emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

DOSTLUK KAZANDI

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yaptığı başlama vuruşu sonrası oynanan maçı, Merkez Hakem Kurulu eski başkanı Mustafa Çulcu yönetti. 41 numaraları milli takım formaları ile saha çıkan iki takım oyuncuları karşılıklı atılan gollerle maçtan 3-3 berabere beraberlikle ayrılırken, müsabaka oldukça keyifli anlara sahne oldu. Maç sonrasında birlikte pasta kesimi gerçekleştirilirken, Başkan İsmail Baran katılımcılara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.