Haberler

Dostluk Derbisi Nazilli Belediyespor ile Aydınspor 1923 Maçında Büyük Kavga Çıktı

Güncelleme:

TFF 3'üncü Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) düşen Aydınspor 1923 arasında oynanan hazırlık maçında istenmeyen olaylar yaşandı.

Yıllar sonra bu sezon başında dostluk mesajları veren ve özel karşılaşmayla dostluklarını pekiştirmek isteyen iki kulübün futbolcuları sahayı ringe çevirdi. Nazilli Yıldırım Demirören Tesisleri'ndeki maçın 59'uncu dakikasında ortalık karıştı. Nazilli Belediyesporlu Mazlum ve Aydınsporlu Ufukcan arasında yaşanan ikili mücadele sonucunda tartışma çıktı. Ufukcan'ın Mazlum'a yumruk atmasının ardından araya giren Onur Karakabak, kafa darbesiyle yerde kaldı. Onur'un burnu kanarken, iki takım futbolcuları tekme ve yumruklarla birbirine girdi.

TEKNİK DİREKTÖR DARP EDİLDİ

Kavgayı ayırmak için sahaya giren Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz'un da yumruk darbeleriyle yerde kaldığı görüldü. Yöneticiler ve çevik kuvvet ekiplerinin gayretiyle futbolcular arasında yaşanan kavga son buldu. Karşılaşma ise yarıda kaldı. Aydınspor 1923 kafilesi Nazilli'den geniş güvenlik önlemleri altında Aydın'a gitti. Ahmet Yavuz yaptığı açıklamada, "Yaşananlar terbiyesizlikten başka bir şey değil" dedi. İki kulübün başkanı ise centilmenlik mesajları verdi. Kavga sonrasında bir raya gelen Aydınspor Kulüp Başkanı Hüsamettin Artan ve Nazilli Belediyespor Başkanı Özgen Türker, "Dostluğumuza kimse gölge düşüremez. Kardeşlik bu kavgalarla bitmez" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Aydınspor 1923 Aydınspor Nazilli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500

Yorumlar (13)

MANE:

Dostlukmuş ulan sizin neyinize dostluk oynayin topunuzu çıkın yoksa topunuza patlatırim tokadi

11
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

EĞER SIKINTI BÜYÜKSE İKİ TAKIMI DA DÜŞÜRÜN GİTSİN KAVGAYA KARIŞANLARI GÜZELCE BİR BİR SIRAYA DİZİP BİRBİRİNE SAATLERCE TOKAT ATDIRIN NEYİ PAYLAŞAMIYORLARSA . . . ONDAN SONRA ANLARLAR

10
0
yanıtYanıtla
gökhan:

futbolcu yönetici yapınca bir şey yok taraftar yapınca holigan olur terörist olur. verin cezalarını spordan men edin bak bi daha oluyor mu?

7
0
yanıtYanıtla
HOCAEFENDİ:

futbol şiddettir holiganlıktır futbol adam bıçaklamadır ne var bunda

4
2
yanıtYanıtla
TÜRK VATANDAŞI:

AMERİKAN MALLARINA BOYKOT

2
2
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

YOK YOK ARKADAŞ MEMLKET HEÇ İYİ YE GİTMİYOR , MİLLET BİRBİRİNİN GÖZÜNÜ OYMANIN DERDİNE DÜŞMÜŞ ;ALLAH SONUNUMUZU HAYIR EYLESİN

2
1
yanıtYanıtla
xxx:

aydınla nazilli dostmuymuş habereeee gellll

3
0
yanıtYanıtla
FANATİK:

TAŞ DEVRİNDEKİ TİPLER GİBİ KAVGA EDİYORLAR. . BUNLAR DAN SPORCU DEĞİL KÜREK SAPI OLMAZ. . !!!

2
0
yanıtYanıtla
Flaubert:

yiyin birbirinizi bu dünya sizede kalmaz :D

2
0
yanıtYanıtla
Kayzer:

Yılardır bu gerginlik iki takım arasında sürüyor artık son bulsun. Dostluk kazansın

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title