DOST MECLİSİNDE İFTAR SOFRASI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2016 - 11:32, Güncelleme: 29.06.2016 - 11:32
 

DOST MECLİSİNDE İFTAR SOFRASI

Her yıl düzenli olarak Ramazan ayı boyunca çeşitli mahallelerde iftar yemekleri düzenleyen Erdinç Yumrukaya, bu kez de Manisa'nın tanınmış iş adamları ve devletin Manisa'daki zirvesini sofrasında ağırladı. İş adamları ve bürokratlar Altınkuş Restaurant'ta organize edilen iftar sofrasında buluştu.
VALİ GÜVENÇER'E İŞ DÜNYASINI ANLATTILAR Adeta dost meclisi şeklinde geçen iftar yemeğinde, hoş sohbetlerin yanı sıra, Manisa ile ilgili konulara da değinildi. Yaklaşık 10 gün önce Manisa'ya atanan Vali Mustafa Hakan Güvençer'e kentin gelenekleri ile birlikte çarşı esnafının işleyişi ve ticaret hayatının rutini hakkında bilgi verildi. DEVLET VE İŞ DÜNYASI EL ELE Vali Mustafa Hakan Güvençer, Tugay Komutanı Tuğg. Yavuz Ekrem Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Jandarma Alay Komutanı Alb. Bülent Mercan, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç ve CBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Sami İlker sofranın devlet ayağını oluştururken Manisa'nın önemli işadamlarından Hayrullah Solmaz, Ahmet Karakaş, Rıfat Uygur ve ETV&Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya Manisa'nın iş dünyasını temsil etti. Ramazan ayı boyunca çeşitli mahallelerde iftar yemekleri düzenleyen Erdinç Yumrukaya, bu kez de Manisa'nın tanınmış iş dünyası ve devletin Manisa'daki zirvelerini sofrasında ağırladı. Erdinç Yumrukaya'nın Altınkuş Restaurant'ta organize ettiği iftar sofrasında Vali Güvençer'e Manisa'daki iş dünyasının işleyişi hakkında bilgiler verildi. Dost Meclisi edasında geçen iftar yemeğine, Vali Mustafa Hakan Güvençer, Tugay Komutanı Tuğg. Yavuz Ekrem Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Jandarma Alay Komutanı Bülent Mercan, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Sami İlker, Manisa'nın önemli işadamlarından Hayrullah Solmaz, Ahmet Karakaş, Rıfat Uygur ve ETV & Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya katıldı. Adeta dost meclisi şeklinde geçen iftar yemeğinde, hoş sohbetlerin yanı sıra, Manisa ile ilgili konulara da değinildi. Diğer yandan yaklaşık 10 gün önce Manisa'ya atanan Vali Mustafa Hakan Güvençer'e kentten bahsedildi.  
Her yıl düzenli olarak Ramazan ayı boyunca çeşitli mahallelerde iftar yemekleri düzenleyen Erdinç Yumrukaya, bu kez de Manisa'nın tanınmış iş adamları ve devletin Manisa'daki zirvesini sofrasında ağırladı. İş adamları ve bürokratlar Altınkuş Restaurant'ta organize edilen iftar sofrasında buluştu.
VALİ GÜVENÇER'E İŞ DÜNYASINI ANLATTILAR

Adeta dost meclisi şeklinde geçen iftar yemeğinde, hoş sohbetlerin yanı sıra, Manisa ile ilgili konulara da değinildi. Yaklaşık 10 gün önce Manisa'ya atanan Vali Mustafa Hakan Güvençer'e kentin gelenekleri ile birlikte çarşı esnafının işleyişi ve ticaret hayatının rutini hakkında bilgi verildi.


DEVLET VE İŞ DÜNYASI EL ELE

Vali Mustafa Hakan Güvençer, Tugay Komutanı Tuğg. Yavuz Ekrem Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Jandarma Alay Komutanı Alb. Bülent Mercan, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç ve CBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Sami İlker sofranın devlet ayağını oluştururken Manisa'nın önemli işadamlarından Hayrullah Solmaz, Ahmet Karakaş, Rıfat Uygur ve ETV&Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya Manisa'nın iş dünyasını temsil etti.


Ramazan ayı boyunca çeşitli mahallelerde iftar yemekleri düzenleyen Erdinç Yumrukaya, bu kez de Manisa'nın tanınmış iş dünyası ve devletin Manisa'daki zirvelerini sofrasında ağırladı. Erdinç Yumrukaya'nın Altınkuş Restaurant'ta organize ettiği iftar sofrasında Vali Güvençer'e Manisa'daki iş dünyasının işleyişi hakkında bilgiler verildi.

Dost Meclisi edasında geçen iftar yemeğine, Vali Mustafa Hakan Güvençer, Tugay Komutanı Tuğg. Yavuz Ekrem Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Jandarma Alay Komutanı Bülent Mercan, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Sami İlker, Manisa'nın önemli işadamlarından Hayrullah Solmaz, Ahmet Karakaş, Rıfat Uygur ve ETV & Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya katıldı. Adeta dost meclisi şeklinde geçen iftar yemeğinde, hoş sohbetlerin yanı sıra, Manisa ile ilgili konulara da değinildi. Diğer yandan yaklaşık 10 gün önce Manisa'ya atanan Vali Mustafa Hakan Güvençer'e kentten bahsedildi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.