DÖRDÜ BİRDEN VALİYE GİTTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2016 - 16:37, Güncelleme: 23.09.2016 - 16:37
 

DÖRDÜ BİRDEN VALİYE GİTTİ

Son yıllarda Manisa’ya atanan valileri birlikte ziyaret etmeyi gelenek haline getiren eski belediye başkanlarının samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretinde eski belediye başkanları adına konuşan Ersan Atılgan, Vali Güvençer’e ‘hoş geldiniz’ ziyaretine geldiklerini belirtti.
Manisa Belediyesi eski başkanları Ersan Atılgan, Zafer Ünal, Adil Aygül ve Bülent Kar Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güvençer de, eski belediye başkanları ile tanışmaktan ve onları makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendisini ziyaret eden eski belediye başkanlarına baktığında Manisa için çekilen dertleri, duyulan hayalleri, akıtılan terleri görüp hissettiğini söyledi. Vali Güvençer, "Manisa çok güzel bir şehir, güzel bir coğrafya ama şehirler özellikle insanların ellerinin değmesiyle kişilik ve kimlik kazanıyorlar. Manisa’yı ziyaret eden insanlar Manisa’yı güzel bir şehir buluyorlarsa, bütün sorun ve eksiklerine rağmen, o sorunlar ve eksiklikler eşyanın tabiatı gereği. Elbette bir takım sorun ve eksiklikler olacak, yeni görev alanlar bu eksiklik ve sorunlara müdahale ederek daha güzeli arayacaklar. Toplumlar, şehirler, kentler böyle gelişecek. Ama mevcudun, elde olanın kıymetini bilmek, buna çaba sarf eden insanlara da şükran duygularımızı dile getirmek bizim hem insanlık hem hemşehrilik borcumuz. Ben bugün güzel bulduğun Manisa şehrine, bu güzelliğe katkı veren emek döken Belediye Başkanlarımıza hem şahsım hem de hemşehrilerimiz adına şükranımı ifade ediyorum." dedi.  
Son yıllarda Manisa’ya atanan valileri birlikte ziyaret etmeyi gelenek haline getiren eski belediye başkanlarının samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretinde eski belediye başkanları adına konuşan Ersan Atılgan, Vali Güvençer’e ‘hoş geldiniz’ ziyaretine geldiklerini belirtti.
Manisa Belediyesi eski başkanları Ersan Atılgan, Zafer Ünal, Adil Aygül ve Bülent Kar Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güvençer de, eski belediye başkanları ile tanışmaktan ve onları makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendisini ziyaret eden eski belediye başkanlarına baktığında Manisa için çekilen dertleri, duyulan hayalleri, akıtılan terleri görüp hissettiğini söyledi.
Vali Güvençer, "Manisa çok güzel bir şehir, güzel bir coğrafya ama şehirler özellikle insanların ellerinin değmesiyle kişilik ve kimlik kazanıyorlar. Manisa’yı ziyaret eden insanlar Manisa’yı güzel bir şehir buluyorlarsa, bütün sorun ve eksiklerine rağmen, o sorunlar ve eksiklikler eşyanın tabiatı gereği. Elbette bir takım sorun ve eksiklikler olacak, yeni görev alanlar bu eksiklik ve sorunlara müdahale ederek daha güzeli arayacaklar. Toplumlar, şehirler, kentler böyle gelişecek. Ama mevcudun, elde olanın kıymetini bilmek, buna çaba sarf eden insanlara da şükran duygularımızı dile getirmek bizim hem insanlık hem hemşehrilik borcumuz. Ben bugün güzel bulduğun Manisa şehrine, bu güzelliğe katkı veren emek döken Belediye Başkanlarımıza hem şahsım hem de hemşehrilerimiz adına şükranımı ifade ediyorum." dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.