1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Dolu, yol çalışmalarını inceledi
Dolu, yol çalışmalarını inceledi

Dolu, yol çalışmalarını inceledi

KARS İL GENEL SEKRETERİ ERDİNÇ DOLU, BULANIK KÖY YOLU ÇALIŞMASINI YERİNDE İNCELEDİ

A+A-

Genel Sekreter Erdinç Dolu merkeze bağlı Bulanık köyü yol çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

İl Özel İdaremizce yapımına başlanan merkez Bulanık köy yolunda ki çalışmaları inceleyen Genel Sekreter Erdinç Dolu, Yol ve Ulaşım Müdürü Osman Cengiz’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Verilen bilgiye göre; toplamda 9 km olan köy yolunun 5 km’sinin bakım ve onarımı gerçekleştirilecek. Köy yolunun 4 km’si ise yükseltme ve genişletme olarak yapılacak. Yeni yapılacak olan köy yolu kış mevsimi kar mücadelesinde sorun olmaktan çıkacak ve köy yolu trafiğinin güvenli olması sağlanmış olacak.

Bulanık köy yolu hakkında açıklama yapan Özel İdare Genel Sekreteri Erdinç Dolu şu açıklamalarda bulundu:

“2016 yılı iş sezonunda çalışmalarımıza hızla devam etmekteyiz. Yeni iş makinalarımızın çalışmalarımıza daha bir güç kattığını gördük. Söz konusu yolun yaklaşık 4 km’lik olan kısmı genişletilmiş ve yükseltilmiş olacak. Yolun yükseltilerek genişletilmesi hem köy yolunda ki trafiği rahatlatmış olacak, hem de kış mevsimin de yaşanan sorunlar aşılacak ve karla mücadele çalışmalarımız ile yolun daha kolay ve kısa sürede açılması sağlanacak. Bu vesile ile kaybedilen zamandan kazanç elde edildiği gibi, akaryakıt sarfiyatımızın da azalacağı ve maddi açıdan da tasarruf yapmış olacağız. Toplamda 9 km’lik uzunluğu olan yolun 5 km’sinde bakım onarım çalışması yapılacaktır. Bu çalışmamız yaklaşık 7 ile 8 gün gibi kısa bir süre zarfında tamamlanacaktır. Vatandaşlarımızın yaz ve kış aylarında güvenli ve rahat ulaşımlarını sağlayacakları bir yol yapacağız”

Köy yolu çalışması esnasında köy sakinleri Genel Sekreter Erdinç Dolu’nun yanına kadar gelerek, Özel İdare’nin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirip teşekkür ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.