29-Mart-2024 15:20:33

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
DOKTORUMUZU YEDİRMEYİZ!

DOKTORUMUZU YEDİRMEYİZ!

Daha önce İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirildiği açıklanan Dr. Muhammed Emin Demirkol’un resmi atamasının yapılmaması Gerede’yi ayağa kaldırdı. Atamanın neden bekletildiğini soran vatandaşlar, sevilen doktoruna sahip çıkarak imza kampanyasını başlatacaklarını açıkladılar. Toplanan imzalar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gönderilecek.

Kimliğinde “Gerede” ismi yer aldığı için il merkezinde sık sık bazı sıkıntılarla karşılan isimlere şimdi de Dr. Muhammed Emin Demirkol eklendi. Daha önce Bolu İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirildiği açıklanan Demirkol’un halen resmi atamasının yapılmaması memleketi Gerede’de vatandaşları ayağa kaldırdı. Sosyal medya bu konuyla çalkalanırken, imza kampanyasına da başlanılacağı öğrenildi. Toplanan imzalar Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gönderilecek.

Beyefendi ve ahlaklı duruşuyla gönüllerde iz bırakan Demirkol’un Bolu’da da gecesini gündüzüne katarak halkın hizmetkarı olarak görev yapması onu gönüllere nakış gibi işledi. Kısa sürede kendisi için ilçede kamuoyu oluşturulan Dr. Muhammed Emin Demirkol’un akıbetinin ne olacağı merakla bekleniyor.

Destek stantları oluşturulacak

Dr. Muhammed Emin Demirkol için önümüzdeki günlerde memleketi Gerede’de destek stantları oluşturulacağı öğrenilirken, Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlardan Dr. Muhammed Emin Demirkol için imza istenecek.

Cevap bırakın