GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
‘DOĞU PARK’ PROJESİ GİRESUN’A YAKIŞACAK

‘DOĞU PARK’ PROJESİ GİRESUN’A YAKIŞACAK

Tarih 30 Nisan 2020, 16:36 Editör Dursun ONUR

TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ‘Doğu Park’ projesine start verdiklerini açıkladı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ‘Doğu Park’ projesine start verdiklerini açıkladı.

Başkan Şenlikoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, şehrin kalkınması ve gelişmesi için gerçekleştirilen hizmetlerin hız kesmeden devam ettiğini ifade etti.

Çalışmalardan birisinin de Giresun'un sosyal ve kültürel hayatına önemli katkılar sağlayacak olan ‘Doğu Park’ projesi olduğunu belirten Şenlikoğlu, 'Yıllardır atıl vaziyette olan ilk çöp sahası ile hemen bitişiğinde bulunan eski dolum tesisleri sahasına uygulanacak projesine start verildi. İlk etapta 35 yıl gibi bir süreden sonra çöp sahasındaki atık ve moloz yığınının kaldırılmasına başlandı’ dedi.

‘DOĞU PARK’ PROJESİ GİRESUN’A YAKIŞACAK

Proje içerisinde, nikah salonu, etkinlik çayırı, tenis kortları, voleybol, basketbol ve futbol sahaları, 400 metre yürüyüş pisti, galericiler sitesi, paten ve kay kay pisti, gözetleme kulesi ve çocuk oyun parkları olacağını kaydeden Şenlikoğlu, ‘Giresun'u yaşamaktan keyif alınan bir kent yapmak için gece gündüz demeden ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Halkımız güzel şehrimiz için hizmet bekliyor. Biz de bu hizmeti her şeyin en iyisine layık Giresun'umuza sunacağız. Her şey Giresun için. 'Doğu Park' Giresun'a yakışacak’ şeklinde konuştu.

Bu haber 1381 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

AKSU’DAN KÖSE’YE TAM DESTEK

AKSU’DAN KÖSE’YE TAM DESTEK GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye eski Başkanı Kerim Aksu, göreve yeni seçilen Belediye Başkanı Fuat Köse...

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehrin geleceğini planlamak ve geliştirmek amacıyla ...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi