• resmi ilanlar

Doğanay'dan Şiirli Veda

24/02/2021 11:00

“HAKKINIZI HELAL EDİN, BEN GİDİYORUM”

Ak Parti Bolu 7.Olağan Kongresi, 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ında video konferans yöntemiyle katıldığı AK Parti Bolu 7. Olağan Kongresinde açıklamaların ardından okuduğu bir şiirle veda eden Eski AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Bugün bu vedayı ederken gözümün arkada kalmadığını bilmenizi isterim. Elbette muhabbetimiz devam edecek. İstemeden kırdığım, üzdüğüm kardeşlerimiz varsa hepsinin haklarını helal etmelerin istiyorum” dedi.

 

AK Parti Bolu İl Başkanlığı 7.olağan kongresi gerçekleşti. Suat Güner'in tek aday olduğu kongrede açıklamalarda bulunarak veda eden Eski AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay,“Bugün itibariyle 6 yıldır onurla, gururla yürüttüğüm AK Parti İl Başkanlığı görevimden emaneti ehline teslim edecek olmanın huzuru içinde ayrılıyorum. Bundan sonra aşkım, sevdam AK Partime Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü olarak devam edeceğim” dedi.

 

 

AK Parti Bolu teşkilatlarındaki birliğin bozulmasına asla müsaade etmemeleri yönünde AK Parti ailesinden son bir istekte bulunan Doğanay'ın kongrede yaptığı açıklamaları şu şekilde;

 

“BU EMANETİ DEVREDECEĞİM BUGÜNDE AYNI GURUR VE ONURU YAŞIYORUM”

“2015 yılında Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından şahsıma verilen emaneti inşallah bugün gönül rahatlığı içinde teslim edeceğim. Dün nasıl ki bu görev bana verildiğinde bir onur ve gurur yaşıyorsam, Allah'ım şahittir ki bu emaneti devredeceğim bugünde aynı gurur ve onuru yaşıyorum. Benim bu onuru ve gururu yaşamama vesile olan Rabbime hamd ediyorum. Beni bu göreve layık görerek, 6 yıl emanetini bana teslim eden Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum”

 

“AK PARTİ BAYRAĞINI BOLU'DA HEP EN YUKARIDA OLMASI İÇİN MÜCADELE ETTİK”

“Bugün şöyle 6 yılın kendi vicdanımda muhasebesini yaptığımda yaptıklarımız oldu, yapamadıklarımız oldu. Hatalarımız da oldu ama Rabbim şahittir ki hiçbir zaman Liderimizin davasına ihanet içinde olmadık. Tüm samimiyetimizle sizlerin desteğiyle AK Parti Bayrağını Bolu'da hep en yukarıda olması için mücadele ettik. Allah'ımıza hamd olsun ki davanın derdini dert edinmiş yol arkadaşlarıyla bizleri buluşturdu. Etrafımda her zaman; Evini-ailesini bir tarafa bırakarak adeta bir anne merhameti ve fedakârlığı ile yol alan, davası,lideri ve ülkesi için kapı kapı dolaşmayı ödev sayan hanım kardeşlerimizi gördüm. Etrafımda her zaman; Ülkesinin selameti için çırpınan, akranlarının eğlenmeyi tercih ettiği zamanlarda davası için gayret ortaya koyan, şuurlu, vicdanlı, ahlakı kendine rehber edinmiş genç kardeşlerimi gördüm”

 

“6 YILLIK GÖREV SÜREMDE BU EMANETİ HAKKIYLA YAPMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM”

“AK Parti Bolu İl Başkanlığı Teşkilatını 1 Kasım seçimleri öncesi devir aldık.Hem 1 Kasım Genel seçimlerinde hem de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandum oylamasında Bolu'da oy rekoru kırdık. Salonlara sığmayan Danışma Meclisleri yaptık. Amerika'nın kuklası o alçak, o şerefsiz Fetullah isimli şarlatanın hainlerinin darbe kalkışmasını televizyon başında ya da bodrumlarda saklanarak değil sokaklarda kefenimizi giyerek hep birlikte püskürttük.AK Parti Bolu Teşkilatlarında birlik ve beraberliği sağlayarak, sözde değil özde bir AK Parti Ailesi oluşturduk. Hayalden öteye gitmeyen mülkiyeti Partimize ait olan 5 katlı bir hizmet binası ve bir hizmet aracını partimize kazandırdık. Ve daha birçok çalışmayı sizlerin desteği ve sizlerden aldığımız güçle gerçekleştirdik. Tabiki bu 6 yıllık süreçte yol kazaları da yaşadık. 6 yıllık görev süremde bu emaneti Rabbimin bana verdiği güçle içimde hep Allah korkusuyla adam gibi, adilane, hakkıyla yapmak için elimden geleni yaptım. Allah'ıma şükürler olsun alnım ak geldiğim bu görevden başım dik bir vaziyette ayrılıyorum”^

 

“EMANETİ EHLİNE TESLİM EDECEK OLMANIN HUZURU İÇİNDE AYRILIYORUM”

“Bugün itibariyle 6 yıldır onurla, gururla yürüttüğüm AK Parti İl Başkanlığı görevimden emaneti ehline teslim edecek olmanın huzuru içinde ayrılıyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'in isteğiyle, Bölge Koordinatörümüz Sayın Muhammed Avcı, İl Koordinatörlerimiz Sayın Recep Uncuoğlu ve Sayın Yahya Çelik'in destekleriyle bundan sonra aşkım, sevdam AK Partime Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü olarak devam edeceğim. Bana inanan, güvenen ve destek veren başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Genel Merkez Yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum”

 

“BU VEDAYI EDERKEN GÖZÜMÜN ARKADA KALMADIĞINI BİLMENİZİ İSTERİM”

“AK Parti Ailemden son bir isteğim olacak. Sizlerden özellikle ricam AK Parti Bolu teşkilatlarındaki birliğin bozulmasına asla müsaade etmeyin. Ailemden de helallik istiyorum ama şunu da biliyorum ki Ailem 6 yıldır neden kendilerini ihmal ettiğimi çok iyi biliyorlardı. Ve bu bilinçle hareket eden tüm Aile üyelerime her zaman benim arkamda durdukları için teşekkür ediyorum. Bolu Halkına, Sivil Toplum Örgütlerimize de bana bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Siyasi arenada insani ve ahlaki bir çizgide siyaset yaptığımız tüm muhalefet parti temsilcilerine de teşekkür ederim. Bugün bu vedayı ederken gözümün arkada kalmadığını bilmenizi isterim. Elbette muhabbetimiz devam edecek. İstemeden kırdığım, üzdüğüm kardeşlerimiz varsa hepsinin haklarını helal etmelerin istiyorum”

 

Konuşmasının ardından bir şiirle veda eden Nurettin Doğanay'ın veda şiiri şu şekilde;

 

Kaçınamazsınız

Dalgalar sizi her yerde bulur

Bir otel odasında

Bir sokak köşesinde

Kabre girseniz bile dalgalar sizi bulur

Denizi gözlerime, fırtınayı ellerime alarak ben gidiyorum

Yatağından kopabilen

Yorganını atabilen

Dünyasını itebilen benimle gelsin

Benimle gelsin inkılap

Hayalin bittiği durak

Ne ihtiras ne de firak

İnkılap benimle gelsin

Şimdi bütün görüntüleri terk ediyorum

Hakkınızı helal edin

Ben gidiyorum

YORUMLAR  (Toplam 1 yorum)

  • Uğur  (25.02.2021 16:17:41)

    Görev yaptığın 6 yıl boyunca gördük neler yaptığını Doğanay gelip geçerken selam bile vermiyordun haksız işler yaptın hakkım sana helal olmasın ne yazikki Cumhurbaşkanımızın bundan haberi olmadı belediyeyi CHP ye ellerinizle teslim ettiniz çalışkan insanları soguttunuz partiden daha söyleyecek çok söz var ama değmez

  • Yorum yazın!
     1250 karakter yazabilirsiniz

    Tabaklar Mah. Cumhuriyet Cad. İnci İş Merkezi No: 32 / 32 Bolu   Tel:   Faks: