1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Doğan: yenileyeceğiz ve değiştireceğiz
Doğan: yenileyeceğiz ve değiştireceğiz

Doğan: yenileyeceğiz ve değiştireceğiz

Kars Valisi Rahmi Doğan, Türkiye’nin Doğusuna sıkışmış Kars’ın, 3 taraftan Türkiye’nin diğer arterlerine bağlanacak olmasının önemli olduğunu söyledi.

A+A-

Vali Rahmi Doğan, Ulaştırma, denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın katılımıyla açılışı yapılan Kars-Digor-Tuzluca bölünmüş yol temel atma töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Doğusu Ermenistan, Kuzeyi Artvin, Karadenizin sarp dağları Güneyinde ise sarp dağları olan Kars’ın 3 tarafından yol çalışması var. Erzurum yolu, Kars-Digor-Tuzluca, Karadeniz bağlantı yolları hızlı bir şekilde çalışıyor. Türkiye’nin doğusuna sıkışmış Kars’ın 3 taraftan, Türkiye’nin diğer arterlerine bağlanacak olması önemli. Sayın Bakanımız ve hükümetimin destekleriyle yeni yatırımlarla bu cazibe merkezi haline gelecek çalışmaları çok önemsiyoruz. Sizlerinde destekleriyle Kars’ı yenileyeceğiz ve değiştireceğiz. Sayın Başbakanımızın açıkladığı gibi Kars, cazibe merkezlerinden birisi haline geldi. Burada ne tür yatırımların yapılabileceği, ürünlerin Kars’a nasıl getirileceği ve burada ürünlerin dış ve iç piyasaya nasıl satılacağı hususlarını konuştuk ve bir çizelge ortaya koydu. Umuyorum ki bundan sonra Kars’a yeni yatırım ve hizmetlerin geleceğini temenni ediyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.