Doğan Ünlü 'Hayal üretmedik hep proje ürettik'

Doğan Ünlü 'Hayal üretmedik hep proje ürettik'
banner13
banner3

AK Parti İnebolu İlçe Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu iftar programına yoğun katılım yaşandı.

İnebolu Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleşen iftar programında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Huner Özay, 1500 kişilik iftar sofralarını dolduran vatandaşlara teşekkür ettiğini belirtti.

İftar programına katılan İl Başkanı Doğan Ünlü'de İnebolu yatırımlarından bahsederek yatırımların devamı için İnebolu halkından 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için ve Kastamonu'dan 3 milletvekili adayı için destek istedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Huner Özay, yemekte yaptığı konuşmada katılanlara teşekkür ederek şunları söyledi: "Allah'ın izniyle bu birlik beraberliğimiz daim olsun inşallah. 24 Haziran seçimlerinde de bu birlik beraberlik içerisindeki davranışımızla başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere milletvekillerimizle Kastamonu'da 3-0 çıkartmak hedefi amacındayız. İnebolu'muz için Kastamonu'muz için ve Türkiye'miz için yapılan yatırımların devamı için hep beraber üzerimize düşen şekilde çalışarak partimizi birinci parti çıkartacağız, bundan hiçbir şüphemiz yok. Bir olursak yapamayacağımız hiçbir şeyin olmadığını şuan ki topluluktan da görebiliyoruz. Ses aracımız saat 12.00'de geldi o saatten bu yana sizleri davet etti, Allah razı olsun 1500 kişilik yemeğimizi gerçekleştirdik. Ayaklarınıza sağlık"

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ise yaptığı konuşmada "İktidara geldiğimiz günden bugüne kadar bütün ilçelerimizde, ilimizde, ülkemizde olduğu gibi İnebolu'muzda da bir çok yatırımlara devam ediyoruz. İnebolu yolu başladı, tünellerimiz başladı devam ediyor. Onun akabinde de İnebolu Limanı'nı da bu yıl içerisinde tekrar inşallah güçlü bir şekilde iktidara geldiğimizde burada İneboluların, ilimizin ve ülkemizin hizmetine açmış olacağız. Bildiğiniz gibi yeni devlet hastanemiz devam ediyor. İnşallah bu yıl içerisinde hizmete açmayı hepimize nasip eder. Hızlı bir şekilde yapımı sürüyor, güzel bir hastane oluyor. İnebolululara yakışacak bir hastane olacak inşallah. Yeni başladığımız adliye binamızda devam ediyor. Cezaevi ile ilgili çalışmalarımız hala devam ediyor. Cezaevi ile ilgili polemik üretmeye kalkanlar oluyor zaman zaman İnebolu'da, şu iyi bilinsin ki biz cezaevi İnebolu'da kalacak şekilde sahip çıkıyoruz. Cezaevi ile ilgili Allah'a şükür bir problemimiz yok. Ya mevcut yerinde güçlendirme yapılarak kalacak ya daha güzel iyi bir alan bulursak inşallah İnebolu Cezaevimizi oraya taşıyacağız. Bundan dolayı hiçbir şekilde endişe duymamanızı istiyorum." dedi.

Doğan Ünlü, konuşmasını şöyle sürdürdü: "16 yıldır iktidarımız söz verdi, yapamadığı bir şey olmadı. Hayal üretmedik hep proje ürettik. Ama hepsini halkımız için yaptık. Güçlü bir Cumhurbaşkanımız var. Gecesini gündüzüne katıyor, ülkemiz için, bizler için, Müslüman alemi için dimdik ayakta duruyor, bize önderlik ediyor, liderlik ediyor. Bizde onun yanında yürüyerek 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine koşacağız. Bu hedeflerin hepsi gençlerimiz için konulmuş hedeflerdir. Bu hedefleri hep birlikte iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte olacağız birlikte güçlü İnebolu olacağız, güçlü Kastamonu, güçlü Türkiye olacağız."

24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan Ünlü: "Bu seçimlerin önemini hepimiz biliyor. İçinde bulunduğumuz dönemi görüyorsunuz hala içte ve dışarıda düşmanlarımızla mücadelemiz devam ediyor. Şehitlerimize öncelikle İnebolulu şehit Uzman Çavuş Arif Demirel kardeşimiz olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Bu 24 Haziran'da da inşallah milletin adamı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı sizlerin desteğiyle tekrar Cumhurbaşkanı yapacağız. Sizlerin desteğiyle tekrar 3-0 milletvekillerimizi de meclise göndereceğiz. Güçlü bir meclis, güçlü bir hükümet, güçlü bir cumhurbaşkanının siz değerli İnebolu, Kastamonu ve Türkiye'deki tüm insanların sayesinde yapacağız." diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Murat Demir'in rahatsızlığından dolayı programa katılmadığını belirterek Demir'in İnebolu halkına selamlarını iletti.   

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2018, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER