DOĞAN ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Hendek Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan Sınava Girecek Olan Öğrencilere Başarılar diledi ve sınav dolayısıyla da bir mesaj yayınladı.

DOĞAN ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ


Hendek İlçemizde 23 okulda, 1165 8. Sınıf öğrencimizin katılacağı 2016-2017 Öğretim Yılı 2. Dönem Ortak Sınavları 26-27 Nisan 2017 tarihlerinde yapılacak.

Doğan Mesajında,Sevgili Öğrenciler,
Ortak Sınavlara uzun bir süredir hazırlandığınızı biliyorum. Şimdi ise kendinize güvenmek, birikiminizi ortaya koymak ve emeklerinizin karşılığını almak zamanıdır. İnanıyorum ki sizler hazırlandığınız bu sınavı en güzel şekilde geçerek başarılı olacaksınız. Unutmayın ki çalışarak ulaştığınız başarıların mutluluğunu hiçbir şeyle değişmek istemeyeceksiniz. Unutmamanız gereken bir şey daha var ki sınav sonucunuz ne olursa olsun bizlerin ve ailelerinizin nazarındaki değeriniz hiç değişmeyecektir. Sizler, varlığınızla bizim en değerlilerimizsiniz.
Değerli Veliler,
Çocuklarımız zorlu bir maraton sonrası Ortak Sınavlara gireceklerdir. Bu zorlu maratonda her zaman çocuklarımızın yanında oldunuz. Çocuklarımızın başarılı olmaları en büyük dileklerimizdendir. Ancak siz anne ve babaların yanlış tutum ve davranışları onların var olan kaygı ve heyecanlarını daha da arttırmaktadır. Bundan dolayı bu süreçte siz velilerimizin bu konuda daha duyarlı olmaları öğrencimiz açısından daha yararlı olacaktır.
Kıymetli Hemşehrilerim,
Yarınlarımızın umudu sevgili öğrencilerimizin bu sınavda hak ettikleri başarıları elde edebilmeleri için sizlerin de yardımlarınıza ihtiyaçları bulunmaktadır. Siz değerli Hemşehrilerimizin de sınav saatlerinde okul etrafında korna çalınmamasını, gürültüye neden olabilecek çalışmalar yapılmamasını konusunda hassasiyet göstermenizi rica ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizin yetişmesinde emek veren çok değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyor, Ortak Sınavlara girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Huzurlu bir sınav temennisiyle sınavda görev yapacak tüm yönetici, öğretmen ve görevlilere kolaylıklar diliyorum.
Sabri DOĞAN
Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2017, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184