Afyonkarahisar’da doğalgazlı bir binanın 5. katında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. 

Yangın, Cumhuriyet Mahallesi Ömer Fevzi Caddesindeki 2 numaralı binanın 5. katındaki boş dairede meydana geldi. İlk belirlemelere göre, elektrik kontağından çıkmış olabileceği düşünülen yangın, 2 yıl önce hayatını kaybettiği belirtilen İrfan Merdivenci’ye ait olduğu bildirilen boş dairede meydana geldi. Evden dumanların çıktığını örgen çevre sakinlerinin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yanı sıra, ayrıca bölgeye gelen elektrik ve doğalgaz şirketi ekipleri de dairenin hemen doğalgaz ve elektrik bağlantısını kestiler. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 30 dakikalık müdahaleleri sonrası kontrol altına alınabildi. Apartman sakinlerinin korku dolu anlar yaşamasına nende olan yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Öte yandan, dairenin elektrik boardının yer aldığı bölgede asılı olan ve üzerinde “daire elektrik tesisatı yanmıştır, hat buradan çekilmiştir ellemeyiniz!!! Yöneticinin bilgisi vardır” yazan yazı ise dikkatlerden kaçmadı.