Yazkonağı Mahallesi'nde doğalğaz ana boru hattında bir patlama meydana geldi. Yerleşim yerlerinin yakınında meydana gelen patlama sonucu çevredeki evlerin camları kırıldı.

Herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın yaşanmadığı olayda jandarma ekipleri çok geniş güvenlik önlemleri alırken, bölgeye giriş ve çıkışlar ise yasaklandı. Ordu Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve doğalgaz şirketi ekiplerinin müdahale ettiği patlama sonucu çıkan yangında, alevlerin yüksekliği 10-15 metreye kadar çıktı. 

İtfaiye ve doğalgaz ekipleri bölgeden geçen doğalgaz ana hattındaki gazı kestiği öğrenilirken, borularda kalan gaz ise yanmaya devam ediyor. Öte yandan yükselen alevlerin içerisinde bir elektrik direğinin zarar görmesi üzerine olay yerine gelen YEDAŞ ekipleri, bölgedeki elektrik akımını da geçici olarak kesti. 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olaya müdahale eden itfaiye ekiplerine teşekkür ederek yetkililerden bilgi aldı. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Editör: TE Bilisim