Kapat !
DOĞA AŞIĞI BİR HAKİM

DOĞA AŞIĞI BİR HAKİM

ADALET KOMİSYONU BAŞKANI SAYIN ERCAN ŞAHİN FİDAN SULADI

DOĞA AŞIĞI BİR HAKİM
2019-07-12 14:00:57

MARDİNE ATANAN ADALET KOMİSYONU BAŞKANI SAYIN ERCAN ŞAHİN, ŞEHİTLER ORMANINDA ADINA DİKİLEN FİDANA SU DÖKTÜ

Adalet bakanlığınca kamuoyunda çok isabetli karşılanan bir karar ile iki yıl önce terfien Konya-Ereğli adalet komisyon başkanlığına atanan sayın Ercan Şahin, Ereğli-Karaman yolunda, gazetemiz önderliğinde kurulmuş olan şehitler ormanını da ziyaret etti. Bu arada kendileri adına dikilmiş olan bir çam fidanına su dökerek hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Mesleğini ve meslektaşlarını çok seven sayın Ercan Şahin, kalbindeki doğa sevgisi ile her birisi 9-10 metre olan çamların önlerinde hatıra fotoğrafları çekindi. Örnek ve güzel bir anı olan bu fotoğrafları da kendilerine göndereceğiz.
Sayın Şahin ve Ceza Hakimi sayın eşleri Mardin'e uğurlanırlarken atamanın terfien olması nedeni ile hem sevinç hemde hüzün bıraktılar...
Daha önce görev yaptığı yerlerde ve de özellikle Ereğli'de olduğu gibi Mardin ilinde de büyük güven ve büyük saygınlık kazanacaklarını biliyoruz, basın kuruluşu olarak başarılarının devamını diliyoruz.

DOĞA AŞIĞI BİR HAKİM

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 55764

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN AÇIKLAMA
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN AÇIKLAMA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA