Haberler

Bir Baba "Anne" Dizisinde Çocuğunun Oynatıldığını Görünce Eşine ve Dizi Ekibine Dava Açtı

Güncelleme:

Bir baba, yayınlandığı dönemde konusuyla herkesin dikkatini çeken "Anne" dizisinde kendi izni olmadan çocuğunun oynatıldığını söyleyerek dava açtı.

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre, özel bir TV kanalında yayımlanan "Anne" isimli dizide rol alan çocuk oyuncunun babasından izinsiz şekilde oynatıldığı ileri sürüldü.

ÇOCUĞUNU DİZİDE GÖRDÜ

Meltem-Mehmet Atılgan çifti geçtiğimiz yıllarda ayrı yaşamaya başladı. Anne Atılgan, çocuğunu özel bir oyunculuk ajansına yazdırdı. 7 yaşındaki A. Atılgan, "Anne" isimli dizide oyunculuk yapmaya başladı. Birkaç bölümde ufak roller alan A., diziyi takip eden babası tarafından fark edildi.

BABA ŞİKAYETÇİ OLDU

Boşanmak üzere olduğu eşini arayarak durumu soran Mehmet Atılgan, ardından savcılığa başvurdu. Eşinin kendisinden habersiz çocuğu üzerinden para kazandığını ileri süren baba, program yetkilileri ve eşinden şikayetçi oldu.

Bir Baba 'Anne' Dizisinde Çocuğunun Oynatıldığını Görünce Eşine ve Dizi Ekibine Dava Açtı

ANNE HAKKINDA DAVA AÇILDI

Savcılık tarafından başlatılan soruşturmada, program yetkililerinin yapılan sözleşmesinde anne-baba imzası bulunduğu belirlendi. Baba, imzayı kendisinin atmadığını belirtince savcılıkça anne Meltem Atılgan'ın olayla ilgili ifadesine başvuruldu. 32 yaşındaki anne ifadesinde; eşinin kendisine "Sen benim yerime imzala" dediği için sözleşmede bulunan isminin altına imza attığını beyan etti.

Bir Baba 'Anne' Dizisinde Çocuğunun Oynatıldığını Görünce Eşine ve Dizi Ekibine Dava Açtı

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma sonunda anne Meltem Atılgan hakkında dava açıldı. Hazırlanan iddianamede, "Meltem Atılgan'ın sözleşmede eşinin yerine imza atarak sahtecilik suçu işlediği" belirlendi. Dava, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (55)

alara:

ne pislik insanlar var, resmen kadına tuzak kurmuş, benim yerime imzala deyip, sonra şikayetçi olmuş, anladığım kadarıyla adamın tek derdi, kızının kazandığı paraya konmak

37
22
yanıtYanıtla
ADVOCATE:

Bilip, bilmeden yorum yapmak, üstelik hiç tanımadığınız insanlar hakkında hakaret içeren ifadeler kullanmanız hem doğru değil, hem de günah! Başkasının yerine imza atarken(Y) yazmadan veya taklit edilerek atılacak imza kişinin başına dert açar. Babanın şikayet etmesine bile gerek yok. Kanunen zaten suç. İmzalatana değil, imzalayana ceza verilir. Bu arada anne ''velayet hakkından'' da olacak!

yanıt11
yanıt5
eminmisin:

nasıl bu kadar da basitçe herşey aleyhindeyken kadının onun lehine konuşabiliyorsun bal gibi adamı hiçe saymış şimdi devlet güzel bir ceza verir üstüne de çocuğu baba alır kadında yalanlarıyla başbaşa kalıp oturur

yanıt19
yanıt14
Karamsarzade:

Kadına güven olmaz.

yanıt7
yanıt7
Adınızı Yazın:

böyle babam olacak kariyerimi küçüm yaşta engelleyecek yüzüne bakmazdım. parasını verdikten sonra babada aramaz

22
15
yanıtYanıtla
SİMLİ:

baba para desek bu gidişata eminim ki nafakada vermiyorsundur çocuk ünlü olunca sinekten yağ çıkarma derdine düştün hatırlatırım bu dizi 1 bölüm değildi. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

32
5
yanıtYanıtla
Emirhan Erdoğdu:

Yahu bu niyet okuma nereden geldi. Herkesin adına karar veriyorsunuz. Senin yaptığının kadın mini etek giydikten sonra tecavüzcünün o da istiyordu demesinden ne farkı var. Kadının işlediği tck ya göre suç. Empatiyi suçluya yapıyoruz sürekli ne ara bu hale geldik.

yanıt3
yanıt0
dcd:

dızıden cocugun uzerınden para kazanan anne, bunu fırsat bılen , savcılık sıkayetıyle tazmınat koparmaya calısan baba, cocugu dusunen kım ?

28
4
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

çalışması mantıklı. lakin 16 yaştan önce sıkıntı yasalarca belirlenmiş. hukuki bakımından suç

yanıt1
yanıt2
alara:

kadının çocuğun üstünden para kazanmaya çalıştığını nerden çıkardınız, muhtemelen çocuğunun gelecceği için uğraşıyordur, tüm anneler gibi.

yanıt3
yanıt2
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title