Diyarbakır'da şampiyonluk sevincine 'holigan'lar izin vermedi

Diyarbakır'da şampiyonluk sevincine 'holigan'lar izin vermedi

Diyarbakır’da kendilerine 'Azrailler' adını veren Diyarbakırspor’un taraftar grubu Beşiktaşlıların şampiyonluk kutlamalarına izin vermedi.

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında konuk olduğu Gaziantepspor’u 4-0 yenen ve şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş, tüm Türkiye’yi sokağa döktü. Diyarbakır’da da Beşiktaş taraftarları merkez Yenişehir ilçesi Ekinciler Caddesi’nde bir araya gelerek takımlarını şampiyonluklarını kutlamak istedi.

FLAMALARI YAKTI, ARAÇLARI DURDURDU

Ancak siyah-beyazlı takımın taraftarlarından önce caddede bir araya gelen 'Azrailler' adlı taraftar grubu, üzerinde Beşiktaş’ı temsil eden forma, atkı ve bere bulunan vatandaşlara saldırdı, flamaları yaktı, araçları durdurarak, korna çalmamaları yönünde tehdit etti.

Grubun saldırılarına maruz kalan bazı Beşiktaş taraftarları sinir krizleri geçirdi. Bölgeye polisin gelmesiyle saldırılarını sona erdiren grup, slogan atmayı ise sürdürdü. Grup, daha sonra dağıldı.

DİYARBAKIR/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN