Haberler

Diyarbakır'da rehine krizi! Saldırgan yakalandı

Güncelleme:

Diyarbakır'da iki kişi, bir hukuk bürosuna girip ateş açtı. Olayda 2 kişi yaralanırken, kaçan saldırganlardan biri güvenlik güçlerince yakalandı.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesindeki bir plazada iki kişi, bir hukuk bürosuna girip ateş açtı. Olayda 2 kişi yaralanırken, saldırganlardan biri bürodakileri rehin aldı. Saldırı sonrası bölgeye çok sayıda özel harekat polisi sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Yenişehir Mahallesi Lise 4. Sokak'ta Güneş Plaza'da bir iş yerine henüz belirlenemeyen nedenle silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırıda yaralanan iki kişi hastaneye kaldırılırken kaçan şüpheli güvenlik güçlerince yakalandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Yenişehir 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Van:

ALLAH IM polis ve askerimizi,Vatanı mızı se Tum Düşmanlardan koru amin.

9
3
yanıtYanıtla
Hasan:

Keşke yaralanan insanlara geçmiş olsun deme zahmetinde buluna bilsen ama insan olmak zor haklısın.

yanıt6
yanıt2
Gako:

Ulke teksasa dönmüş emegi gecen herkesin Allah bin belasını versin.

8
1
yanıtYanıtla
GAKOYYYY:

ne diyorsun be karpuz kafa ALLAH POLİSİMİZİ VATANIMIZI LOORUSUN. .

yanıt1
yanıt1
Ccc:

Emegi gecen herkese her turlu dert versin. Sanirim nasil dua edeceginizi bile bilmiyorsunuz. Ulkeyi teksasa ceveren insanlara her turlu kahir dert ve hastalik versin. Hukuk burosuna neden saldirmis olabilirler? Vardir hakli veya haksizliktan kaynaklanan bir sebep. Haksizliktan kaynaklaniyorsa bunu yapanlar en dogrusunu yapmistir, haksiz olupta hakli bulunamadiklari icin yapilmissa yapan kisilere her turlu dert ve kahir versin. Cok yonlu dusunebilmeyi ogrenememissiniz.

yanıt0
yanıt0
Duman:

Kedi kedidir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title