Diyarbakır'da hain pusu: Ölü ve yaralılar var

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde teröristler tarafından yola döşenen patlayıcı infilak etti. Valilik olayda 4 sivil şehidin 13 de yaralının olduğunu açıkladı.

Diyarbakır'da hain pusu: Ölü ve yaralılar var
banner158
banner174
 Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde teröristlerce tuzaklaklanan patlayıcı, minibüsün geçişi sırasında infilak ettirildi. Diyarbakır'ın Kulp ilçesi ile Muş arasında bulunan bölgede teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının sivil aracın geçişi sırasında infilak etmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetti. 13 kişi de yaralandı.


Diyarbakır Valiliği olay sonrası açıklama yaptı. Açıklamada, "İlimiz Kulp İlçesi kırsalında saat 18.00 dolaylarında, odun toplamaya giden köylü vatandaşlarımızın bulunduğu aracın geçişi esnasında, bölücü terör örgütü üyelerince el yapımı patlayıcıyla yapılan saldırı sonucunda ilk belirlemelere göre 4 köylü vatandaşımız şehit olmuş 13 köylü vatandaşımız da ağır yaralanmıştır. Yaralanan vatandaşlarımız Kulp ve Diyarbakır'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmışlardır. Saldırının faillerinin tespit edilmesi için güvenlik kuvvetlerimiz tarafından gerekli çalışmalara vakit geçirmeden başlanmıştır. Menfur saldırı olayında şehit olan köylü vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2019, 20:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER