Diyarbakır'da hasta bekleyen ambulansa silahlı saldırı

Diyarbakır'da hasta bekleyen ambulansa silahlı saldırı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde doğum sancıları başlayan bir kadını almak için giden ambulansa silahlı saldırı yapıldı.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde, gece saat 00.40'ta Diyarbakır İl Ambulans Komuta Kontrol Merkezine gelen çağrıda, doğum sancıları başlayan kadın için ambulans talep edildi.

İlçeye bağlı Kaynartepe Mahallesi 269. sokakta hasta yakınlarını bekleyen ambulansa yaklaşan bir kişi sağlık ekibine sözlü saldırıda bulundu. Saldırgan, daha sonra, ambulansın camlarını kapatarak hasta yakınlarını beklemeye devam eden sağlık ekibine yönelik saldırısını aracın camlarını yumruklayarak sürdürdü. Saldırgan olay yerinden uzaklaşan ambulansa silahla ateş etti.

CAN KAYBI VE YARALANMA OLMADI

Kurşunların isabet ettiği ambulansta can kaybı ve yaralanma olmadı. Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışma ile olayla ilgili 3 şüpheli yakalandı.

Öte yandan, doğum sancıları başlayan hastanın, farklı bir ekip tarafından gerçekleştirilen ilk müdahalenin ardından hastaneye naklinin sağlandığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN